top of page

Poraz u Aradcu i pored dobre igre

Proteklog vikenda odigrano je 12. kolo PFL Zrenjanin. U okviru istog Aleksandrovčani su gostovali u Aradcu i nažalost ni sa ovog gostovanja nisu uspeli da se vrate neporaženi, rezultat je bio 5:3 u korist domaće ekipe. Strelci za Borac su bili Dragan Gajinov, Toškov i Grujić. Borac je nastupio u sledećem sastavu: S. Gajinov, Ivančević, Halasev, Samolov, Toškov, Cobor, Đorđević, Bogaroški, D. Gajinov, Grujić i S. Zečević. U igru su ulazili A. Puhar i Štikovac a na klupi je bio još Rakić.

Foto: I Love Zrenajnin - Facebook page

Novi poraz na gostovanju i može se slobodno reći nova propuštena prilika da se uradi nešto više. Jesu crveno- plavi nastupili nekompletni ali to se i nije osetilo u prvom poluvremenu. Dva puta su čak vodili gosti, strelac prvog pogotka bio je Gajinov posle centaršuta Cobora i nespretne reakcije odbrane domaće ekipe.

Vrlo brzo su domaćini izjednačili posle kornera a potom gosti na isti način stižu do novog vođstva, strelac je bio Toškov a asistent Ivančević. Sledi pad u igri Aleksandrovčana i ekipa ASK-a za samo dva minuta postiže dva pogotka i preokreće rezultat.

Do poluvremena još jedan pogodak ali za goste, Grujić je povukao loptu i sa 16 metara uhvatio nespremnog golmana.

U drugom poluvremenu osetan pad igre crveno- plavih, posle presečenog pasa i loše reakcije u odbrani domaćini dolaze ponovo u vođstvo a do kraja utakmice postižu još jedan, veoma lep pogodak, te je to bio bio i konačan rezultat. Pokušavali su i Aleksandrovčani da ugroze gol ASK-a ali bez ozbiljnijih prilika.

I ako je ovo već sedmi uzastopni poraz crveno-plavih na gostovanjima, vredi pohvaliti igru desetkovanog tima Borca koji se ove jeseni oslonio na svoje mlade snage koje polako ali sigurno stižu do željenog nivoa. Ekipi ASK-a čestitke na pobedi kao i na gostoprimstvu, fer i korektnoj utakmici. Sledi utakmica protiv Radničkog iz Sutjeske i sve sem pobede će biti neupeh crveno-plavih.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page