top of page

Pomoć za Andriju Arsina

Fudbalski Klub Borac Aleksandrovo još jednom je pokazao da fudbal nije jedina i najbitnija stvar koja okuplja ljude i sa kojom se ova organizacija bavi. Društveni rad i humano pomaganje ljudima koji su do nas svakako je prioritet aleksandrovačkog fudbalskog kluba bilo da se radi o pojedincima iz našeg mesta ili pak nešto dalje. Tako je bilo i ovoga puta kada se ceo tim crveno-plavih aktivirao i doprineo da određena finansijska sredstva završe onima kojima su najpotrebnija, deci kojoj je svaka pomoć više nego neophodna.

Svima je dobro poznato da FK Borac svake godine organizuje božićne i uskršnje proslave sa ciljem da se sakupi neophodan novac koji isključivo služi za stabilno funkcionisanje crveno-plavih. Slično je bilo i ovoga puta samo što je sav zarađeni novac otišao na mesto gde je zaista potreban. Sav prihod uplaćen u humanitarne svrhe sa ciljem da se pomogne Andiji Arsinu koji svoju bitku bije od samog rođenja.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje, naše simpatizere i navijače, kao i sve posetioce našeg sajta, da pomogni Andriji da iz ove bitke izadje kao pobednik, a sve neophodne podatke kao i beoj računa na koji možete izvršiti uplatu možete pronaći na ovom linku.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page