top of page

Podrška Banjalučkom Borcu pred derbi

Fudbalski vikend pred nama donosi nam mnoga uzbuđenja kako u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenajnin tako i u celom regionu, pa i šire. Jedna od svakako interesantnih utakmica koja će se odigradi ovog vikenda jeste derbi 14. Kola M:Tel Premier lige Bosne i Hercegovine u kojem će naši prijatelji iz Banjaluke dočekati sarajevskog velikana, ekipu Željezničara.

Banjalučani su trenutno na 3. poziciji na tabeli sa osvojena 24 boda dok je Željezničar na poziciji više sa 29 bodova i, sem tradicije i velikog rivalstva, naredni susret izuzetno je bitan za dalji tok prvenstva, odnosno borbu za trofej u kojoj trenutno FK Sarajevo vodi sa 33 osvojena boda.

Crveno-plavi iz Banjaluke ne znaju za poraz na svom stadionu ove sezone. Imaju Banjalučani maksimalan skor na svom Gradskom stadionu ove godine, a taj niz pobeda mogli bi nastaviti već predstojećeg ponedeljka kada im gostuje Željezničar.

U nadi da će im to poći za rukom i da će bodovi i ovog fudbalskog vikenda ostati u gradu na Vrbasu, fudbalski klub Borac Aleksandrovo želi mnogo sreće svojim fudbalskim prijateljima iz Banjaluke i svim srcem će bodriti crveno-plave u derbiju 14. kola protiv Željezničara.

Puno sreće i do novih bodova, go Borac go!


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page