top of page

Podela bodova u Ravnom Topolovcu

Prva utakmica u novoj sezoni za crveno-plave ostala je u senci propuštene prilike za pobedom i ostvarenju zacrtanog cilja da se već na startu upišu prva tri boda. Nedostajalo je sreće ali i koncetracije u samom finišu utakmice kako bi se sačuvala stečena prednost i u aleksandrovo donela sva tri boda sa ovog teškog gostovanja. Domaćin je pokazao da je dobra ekipa i tim koji igra do poslednje sekunde utakmice što im se ovoga puta i isplatilo osvajanjem velikog boda u duelu sa podmlađenim timom Borca.

Krenulo je odlično po aleksandrovčane. Već u petom minutu Gajinov koristi odbijenu loptu posle šuta Štikovca i matira golmana Omladinca za rano vojdstvo izabranika Vladimira Zečevića. Prednost je mogla biti duplirana da su svoje šasne u nastavku prvog poluvremena iskoristili Vladetić, Brakus i Štikovac, ali se na odmor odlazi sa minimalnih 1:0 u korist Borca.

U nastavku domačin kreće mnogo ofanzivnije i stvara veće probleme po odbranu crveno-plavih koji su se bespotrebno povukli više od očekivanog. Imali su domaći par dobrih šansi za izjednačenje, saveznik aleksandrovčanima bila je stativa u jednoj situaciji, ali do isteka regularnog toga utakmice rezultat se nije menjao.

Mogao je Štikovac da reši sve dileme u finišu utakmice kada se našao u izglednoj šansi, ali njegov udarac sa nekih deset metara od mete završava preko gola domaćeg tima. Sem ove šanse, gosti gotovo da nisu ni zapretili već su se fokusirali na odbranu minimalne prednosti, što im na žalost nije uspelo do samog kraja utakmice.

U nadohnadi vremena jedna greška odbrane i prekršaj Lakatuša u kaznenom prostoru dovoljno da glavni sudija pokaže na belu tačku. Pudar je peuzeo odgovornost i prvi put ostao neprecizan pošto je Puhar uspeo da zaustavi njegov šut, ali ne i odbitak koji završava u mreži mlađanog golmana crveno-plavih. Do kraja utakmice nije bilo vremena a čini se ni volje za novim šansama pa se rezultat nije menjao.


Mnogi bi rekli veliki bod za crveno-plave ali kad se sve sagleda stiče se utaisak da je moglo i bolje. Igrači oba tima su pokazali da se i u ovoj ligi igra jako dobar fudbal što je dodatno potvrdilo i interesovanje za ovu utakmicu i pune tribine na stadionu u Ravnom Topolovcu.

Zahvaljujemo se domaćem timu na fer i korektnoj igri kao i gostoprimstvu i želimo im mnogo sreće u nastavku prvensvta.

Što se crveno-plavih tiče, naredni protivnik je 1. Oktobar iz Srpskog Itebeja koji će gostovati na Lukarelu u vikendu pred nama. Ekipa iz Srpskog Itebeja je trenutni lider na tabeli pošto su u prvom kolu ubedljivo savladali Podgrmeč rezultatom 5:0.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page