top of page

Pobeda kadeta u derbiju kadetske lige

Updated: Apr 25, 2021

Druga pobeda kadeta aleksandrovačkog Borca ovog proleća, ovoga puta možda i u najbitnijoj utakmici kada je u pitanju trka za osvajanje prvog mesta. Rezultatom 2:1 savladan je najveći konkurent u borbi za prvo mesto, FK 2. Oktobar iz Kumana pa je i razlika na tabeli povećana na 5 bodova nad ekipom iz Kumana.

Silovito su krenuli izabranici Nikole Delića pa su pogodcima Vukmirovića i Puhara došli do vojdstva od 2:0 već u uvodnim trenucima meča. Ipak, do kraja utakmice propušteno je dosta dobrih šansi što gostujući tim kažnjava i uspeva da smanji na 2:1. Ipak, na sreću crveno-plavih, rezultat se nije menjao do kraja utakmice pa su tako aleksandrovčani zabeležili i sedmu pobedu ove sezone.

Zahvaljujući ovoj pobedi kadeti aleksandrovačkog Borca ostaju na prvom mestu i sa nestrpljenjem isčekuju rezulatat iz Kikinde gde su snage odmerili ŽAK i Kozara. Ukoliko je domaći tim pobedio, onda bi to značilo da će razlika na tabeli ostati 3 boda između Borca i ŽAK-a, u suprotnom ta razlika bila bi veća u korist zlatnih koka.

Bilo kako bilo, u narednom kolu aleksandrovčani će gostovati Rohamu gde očekuju novu pobedu i još jedan korak bliže osvajanju kadetske lige.

Fotografije sa ove utakmice možete pogledati ovde

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page