Pobeda Nakova, PORAZ Fudbala

Fudbalski klub Borac je juče gostovao u Nakovu u okviru 6. kola Područne lige Zrenjanin i poražen je rezultatom 4:0. Zaista bleda i očajna igra crveno- plavih i verovatno najslabija partija od početka sezone. Pored ubedljive i zaslužene pobede domaćina moramo istaći da sve ostalo nije priličilo jednoj fudbalskoj manifestaciji na koje smo godinama navikli i u kojima svakog vikenda uživamo. Duh fudbala je juče definitivno izostao u Nakovu.

Sastav tima: S. Gajinov, Samolov, Toškov, Tomin, V. Zečević, Grujić, Ivančević, Bičanin, Grbić, Rašeta, Rakić a na klupi su još bili: Puhar, S. Zečević, Medić, Bicok, D. Gajinov.

Već od samog starta domaćin je imao blagu inicijativu, koja postepeno rasla i već u 14. minutu posle greške gostujućih igrača na sredini terena stižu do vođstva od 1:0. Totalnim odsustvom želje za igrom Aleksandrovčana i greškama na svim delovima terena, domaćini do poluvremena uspevaju da daju još dva pogotka i da na odmor odu sa velikih 3:0.

Drugo poluvreme je donelo nešto bolju igru gostiju ali je i to bilo kratkog daha, odnosno do sredine drugog poluvremena kada su domaći igrači uspeli da postignu i četvrti pogodak. Pokušavao je gostujući tim da dođe do počasnog pogotka do kraja utakmice ali nije uspeo.

Na samom kraju posle nešto jačeg duela između Grujića i zamenika kapitena domaće ekipe(u tom trenutku kapiten) isti igrače se zaleće i udara pesnicom u rame Medića dok je lopta bila na drugoj strani terena. Medić potom prigovara pomoćnom sudiji ispred kojeg se sve to desilo( i koji je na kraju utakmice i priznao da je sve to video) a rezultat svega je žuti karton Mediću, a potom posle prigovora glavnom sudiji Bicok dobija dva uzastopna žuta kartona a onda i crveni karton. U međuvremenu žuti karton dobija i trener Đurić kao i dva domaća igrača a sve zbog koškanja i nepotrebne tenzije u trenutku kad je utakmica uveliko rešena i samo se čekao kraj.

Kasnije u zapisniku nije upisan žuti karton koji je dobio Medić a razlozi za javne opomene domaćih igrača su bili bezobzirni startovi?! Očigledno je to zapisnik sa neke druge utakmice, jer delioci pravde na terenu ne greše.

Do kraja utakmice još nekoliko verbalnih konflikta između domaćih igrača i naših predstavnika kluba ali bez opomena na obe strane. Posle utakmice takođe nekoliko koškanja ali glavnog sudiju to više nije zanimalo.

Zaista ružan kraj jedne utakmice koja je do tog momenta bila bez ijednog ozbiljnijeg starta. Domaći tim je potpuno sportski nadigrao gostujući tim i onakav kvaran i bezobrazan udarac domaćeg igrača na kraju utakmice zaista nije potreban, pogotovo što je inicirao sve što se dalje dešavalo. Naravno, sve to dalje što se dešavalo ne bi se desilo da je glavni sudija imao zadnjih 5 minuta utakmice pod kontrolom, ali o sudijama nema smisla više pisati, u tome bi se bar svi klubovi složili.

No problemima tu nije bio kraj. Domaćinu ni ovo nije bilo dovoljno pa su "huligansko" ponašanje nastavili i posle utakmice fizičkim napadom na neke od najmlađih prvotimaca Borca ali i napadom na delegaciju crveno plavih koja je već bila spremna da mirno napusti Nakovo. Pritom je vidno oštećeno i jedno vozilo delegacije Aleksandrovčana, a neki fudbaleri fizički i verbalno napadnuti od strane "kolega" iz domaćeg tima.

Bilo kako bilo, crveno- plavi se okreću nedelji kada na Lukarelu gostuje Jedinstvo iz Bočara. Prošlu utakmicu će pokušati da zbog katastrofalne igre što pre zaborave a takođe se nadaju da u budućnosti neće doživeti slično suđenje kao i gostoprimstvo protivničkog tima.


Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo