top of page

Pobeda na kraju jesenje polusezone

Fudbaleri Borca su juče na svom stadionu odigrali utakmicu poslednjeg kola u jesenjem delu prvenstva PFL Zrenjanin. Ugostili su Deliju iz Mokrina i savladali rezultatom 5:2. Za Borac su nastupili: Gajinov, Ivančević, Kovačević, Tomin, Bicok, Cobor, Grujić, Kočiš, Bičanin, Grbić i D. Gajinov. U igru su još ulazili: Rašeta, Toškov, Rakić, Medić i S. Zečević.

Utakmica je odigrana po veoma lepom vremenu za igru. Svesni da bi pobedom ne samo popravili bodovni saldo već se i dodatno udaljili na tabeli od jučerašnjeg rivala, Aleksandrovčani su od starta krenuli veoma ofanzivno. Posle nekoliko propuštenih šansi, crveno- plavi sredinom poluvremena stižu u vođstvo. Posle šuta Gajinova, Kočiš je naleteo na odbijenu loptu i postigao gol. Nedugo zatim kapiten Kovačević proigrava Grbića koji povećava prednost Borca. Na samom kraju prvog poluvremena gosti smanjuju razliku nakon nešto lošije intervencije odbrane domaćih. U drugom poluvremenu u rasponu od 13 minuta crveno- plavi postižu čak tri pogotka a strelci su bili Kočiš i dva puta Rašeta, čiji je drugi pogodak verovatno i najlepši momenat meča. Sa druge strane, gosti su uspeli krajem meča da smanje prednost takođe lepim pogotkom iz slobodnog udarca.

Na kraju relativno rutinska pobeda Aleksandrovčana za nešto mirniji odlazak na zimsku pauzu. Borac se na kraju jesenje polusezone nalazi na 9. poziciji, osvojen je 21 bod na 16 utakmica. Čini se da su crveno- plavi podigli formu u poslednjih nekoliko kola i šteta je što bodovni saldo nije nešto veći ali je i ovaj veoma zadovoljavajuć.

Fotografije sa jučerašnje utakmice možete pogledati u sekciji foto- galerija ili ovde.

U narednim danima slede tekstovi sa analizom cele polusezone, kao i učinku svakog igrača.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page