top of page

Počele pripreme, Škundrić ponovo na klupi Borca.

Pripreme aleksandrovčana za predstojeću sezonu započele su sa nekoliko novina i promena u odnosu na ono što smo imali prilike da visimo ovog proleća. Pre svega promena ambicija i veća ozbiljnost u radu i vodjenju kluba, ali i kadrovske promene kako na klupi tako i u igračkom kadru aleksandrovčana.

Novi-stari trener crveno plavih je Petar Škundrić kome je ovo drugi mandat kao šefu stručnog štaba aleksandrovčana. U svom prvom mandatu Petar nije uspeo da ostvari željene rezultate u Područnoj fudbalskoj ligi pa je došlo do kratkog prekida saradnje, koja se na obostrano zadovoljstvo nastavlja već ovog leta.

Pored novog šefa struke, došlo je i do izvesnih pomeranja u igračkom kadru. Za sada ima dosta i odlazaka ali i dolazaka na Lukarelo, a potencijalnim pojačanjima još uvek nije kraj, tako da ćemo vas blagovremeno obaveštavati o novinama u igračkom kadru.

Za sada je jasno da su Borac napustili Željko Grujić (Napredak Čestereg), Marko Ivančević i Dragan Popov (Jedinstvo Banatsko Karađorđevo), dok su Ranko Kovanov i Ivica Barbul završili svoje obaveze na Lukarelu tako da Škundrić neće računati na njihove usluge.

U narednim danima ćemo detaljno i opširnije predstaviti novi tim Borca koji će nastupati ove jeseni u MFL Žitište-Nova Crnja.

Aleksandrovčani ne sakrivaju ambicije ove sezone. One su najviše moguće, a očekivanja su realna, shodno sastavu lige, koji do duše još uvek nije konačan. Za velikog rivala za sam vrh tabele Borac će imati iskusan tim Rohama ali i Terekveš iz Hetina.


U isčekivanju pravila i konačne odluke koliko će kluba direktno ili kroz baraž izboriti plasman u viši rang, crveno-plavi se aktivno spremaju za početak sezone, a prva provera, sada već tradicionalna revijalna utakmica, na programu je već za vikend, protivnik je uvek neugodni tim veterana aleksandrovačkog Borca.

Kommentare


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page