Petar Puhar novi predsednik FK Borac

Velike promene na Lukarelu na samom početku nove sezone. Iako se seniorski tim još uvek konstruiše, a neizvesno je da li će novih pojačanja do kraja produženog prelaznog roka i biti, usledile su kadrovske promene koje imaju za cilj velike promene unutar samog kluba. Počelo je od novog trenera i stručnog štaba, a nastavilo se promenom predsednika kluba. Svoj prvi mandat na kormilu aleksandrovačkog fudbalskog kluba zasluženo je osvojio Petar Puhar, i na taj način postao najmlađi predsednik crveno-plavih od osnivanja kluba.

Već nekoliko godina unazad, Puhar je sastavni deo kadrovskog sektora Fudbalskog Kluba Borca, bilo to zvanično ili nezvanično, za crveno-plave je uvek pronalazio vremena. Kao i svi njegovi vršnjaci, prošao je celu fudbalsku školu Borca. U kadetskoj selekciji bio je i najbolji strelac ekipe, a činilo se već onda da će brzo i lako naći svoj put ka prvom timu. Ipak, ljubav ka poljoprivredi bila je jača od fudbala, pa se Petar odlučio da fudbalsku karijeru zameni sa stundentskom te upisuje Poljoprivredni Fakultet u Beogradu na kojem studije, sa velikim uspehom, privodi kraju.

Pošto mu je status apsolventa omogućio više slobodnog vremena, Petar se opredelio za povratak u svoje rodno Aleksandrovo gde se ponovo priključio crveno-plavima, prvo kao pomoćni trener u omladinskim selekcijama, a zatim i kao prvi čovek kluba sa novim idejama i velikom željom za uspeh.

Već od samog početka bilo je jasno da će se mnoge stvari promeniti. U planu su veliki i dugoročni projekti koji za cilj prevashodno imaju podizanje svesti o značaju Fudbalskog Kluba Borac za naselje Aleksandrovo, i sve žitelje ovom mesta, ali i regrutovanje novih snaga kako bi se klub ojačao i podigao za lestvicu više. U planu je poboljšanje rada na animaciji mlađih žitelja Aleksandrova koji bi se priključili klubu i svoje prve fudbalske korake napravili na Lukarelu, a već su u toku pregovori sa pojedinim bivšim prvotimcima Borca da se vrate u crveno-plavi dres i pomognu klub ove sezone.

Prvi projekat je već proradio. Ponovo je pokrenut zvanični sajt, kao i sve multimedijalne grupe i aplikacije. Osnovan je tim ljudi koji će se baviti marketingom i publikacijom, a uspeh je ravan onome od pre 10 godina kada smo bili jedni od retkih klubova u Srbiji koji su uživali svoje mesto na internet prostoru.

Još uvek nije poznato ko će Puharu pomagati u ovom velikom poslu koji je pred njim. Do sada, podrška su mu bili bivši članovi upravnog odbora koji su svoj mandat završili sa dosta uspeha, ali i sami prvotimci Borca koji veruju u Petra i njegove ambicije poistovećuju sa klubskim, ali i svojim ličnim ambicijama. Sve promene, planovi i projekti novog predsednika i nove uprave kluba biće redovno objavljivani na zvaničnoj internet stranici FK Borac Aleksandrovo.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo