top of page

Peta vezana pobeda

Jučerašnjim utakmicama završeno je 25. kolo PFL Zrenjanin a crveno- plavi su na svom terenu savladali vrlo dobru ekipu Radničkog iz Jaše Tomića. Konačan rezultat je bio 3:0 u korist domaće ekipe. Za Borac su nastupili: S. Gajinov, Kovačević, Tomin, Bicok, Samolov, Bičanin, Cobor, Barbul, Grujić, Ivančević, Rašeta. U igru su ulazili Bogaroški, Vukmirović, Toškov, Medić i Zečević a na klupi su još bili D. Gajinov i Brakus.

Veoma dinamična, zanimljiva utakmica viđena je juče na Lukarelu sa pregršt šansi na obe strane a dosta uspešniji u realizaciji su bili Aleksandrovčani. Posle dve promašene izgledne šanse Grujić je u 12. minutu iskoristio jednu, pretrčavši gostujućeg štopera i lako matiravši golmana. Gostujući igrači tada preuzimaju inicijativu i stvaraju tri veoma izgledne šanse ali je juče na golu bio fenomenalan Gajinov. Pred kraj poluvremena crveno- plavi dupliraju prednost a strelac vrlo lepog gola iz voleja bio je Barbul. Na samom startu drugog poluvremena domaći igrači postižu i treći pogodak, doduše uz dosta sreće. Prvo je posle dubinskog pasa Bicoka, bek gostujuće ekipe loše procenio let lopte koja stiže do Kovačevića a on vratio povratnu loptu na penal Grujiću. Njemu lopta prelazi preko noge ali se na pravom mestu našao Ivančević. Do kraja utakmice po koja ozbiljnija šansa Aleksandrovčana i nekoliko ozbiljnih šansi ekipe iz Jaše Tomić ali je Gajinov kod svakog šuta bio izuzetno siguran.

Ovo je bila peta vezana pobeda Aleksandrovčana, ujedno i peta pobeda na Lukarelu ovog proleća gde je Gajinov i dalje nesavladiv. 40 osvojenih bodova, pozicija broj 4 na tabeli. Gostima čestitke na fer i korektnoj igri, Borac jeste bio bolji rival ali konačan rezultat možda i nije najrealniji. U narednom kolu Borac gostuje u Aradcu, ekipi koja je trenutno jedno mesto ispod na tabeli sa dva boda zaostatka u odnosu na Borac. Još jedan ozbiljan rival očekuje crveno- plave za vikend ali s obzirom na trenutnu formu ići će sigurno da se nadmeću i ako se ukaže prilika ugrabe još jednu pobedu.

Fotografije sa jučerašnje utakmice možete pogledati u foto- galeriji ili ovde.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page