Pauza se nastavlja...

Nema promena u vezi trenutne situacije izazvane pandemijom virusa Covid-19 koji je u potpunosti stopirao normalan život širom Srbije, tako i Aleksandrova. Možda smo i očekivali raniji rasplet situacije vezanu za tekuću fudbalsku sezonu, ali očigledno da će poslednju reč dati čelni ljudi Fudbalskog Saveza Srbije koji će doneti konačnu odluku šta i kako dalje. Do tada, lopta će mitovati na Lukarelu.

Zbog trenutne situacije, sve selekcije Fudbalskog Kluba Borac su raspuštene i čekaju dalji rasplet, sa nadom da će se sezona ipak nastaviti. Što se prvotimaca tiče, treninga nema još od momenta kada je na teritoriji Republike Srbije proglašena zabrana okupljanja, a sve odluke Vlade se poštuju bez ikakvog kompromisa.

Koliko će ova situacija trajati, još uvek nemamo tačnu informaciju. Spekuliše se o nekoliko mogućih scenarija, ali o tome ćemo nešto opširnije u narednim danima. Do tada, apelujemo na sve da se pridržavaju preporuka nadležnih organa i poštoju ograničenja kretanja i što je najbitnije, da svi ostanu zdravi. Za fudbal će uvek biti vremena.


Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo