Odlazak Legende: Preminuo Marinko Petrović

Ovom prilikom želimo da obavestimo sve navijače Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo, ali i sve istinske ljubitelje fudbala sa naših prostora, da nas je napustio Marinko Petrović, fudbalska i trenerska legedna koja je dubog trag ostavila i na našem Lukarelu.

Poslednjih nekolik ogodina Marinko je bio počasni predsednik Crvene Zvezde iz Ruskog Sela,u kojem je bio sve od igrača do trenera, predsednika, administrativca, rečju radnika i podanika "crveno-belih", ma šta da je trebalo učiniti na stadionu.

U svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri obavaljao je razne funkcije i u mnogim kolektivima u kojima je radio i ostavio dubok neizbrisiv trag: FK Polet Nakovo , Budućnost (Srpska Crnja), Sloboda (Novi Kozarci), Delija (Mokrin), FK Borac Aleksandrovo , FK Žak Kikinda , Crvena Zvezda (Vojvoda Stepa), FK Napredak (Banatska Topola)...

Devedesetih je obavljao funkciju šefa stručnog štaba Aleksandrovačkog Borca i mnogi ga se sećaju kao odanog i pravednog borca za crveno-plavi dres i klub koji je vodio. Mnogim standardnim prvotimcima Borca bio je prvi trener i fudbalski učitelj, i svima će ostati u sećanju po dobrom i pravednom fudbalskom radu.

Počivaj u miru legendo i laka ti crna zemlja!!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo