top of page

Odigrana još jedna prijateljska utakmica…

Fudbaleri Borca iz Aleksandrova odigrali su juče još jednu kontrolnu utakmicu, i ovog puta u gostima a protivnik je bio još jedan član Vojvođanske lige, ekipa Budućnosti iz Srpske Crnje. Obe ekipe nastupile su u kombinovanim sastavima, po dogovoru dva tima meč je trajao standardnih 2x45 minuta i završen je bez golova uprkos nekoliko dobrih šansi na obe strane. Aleksandrovčani su ovo utakmicu odigrali dosta bolje u odnosu na prošlu nedelju, što je i bilo očekivano posle odrađene dve nedelje treninga.

Posed lopte jeste bio na strani domaćina tokom čitave utakmice ali to nije bilo dovoljno za postizanje nekog pogotka jer su crveno- plavi dobro zatvarali sve delove terena a svoju šansu su tražili iz kontranapada. Nekoliko takvih šansi imao je Grujić pre svega u prvom poluvremenu ali mu je u samoj završnici napada falilo nešto više koncentracije, što je u ovoj fazi priprema i očekivano.

Rezutat svakako još nije u prvom planu, akcenat je bio na trčanju ali i isprobavanju nekih igrača na novim pozicijama, pa su tako Miloš Samolov i Miloš Medić prvi put zajedno igrali kao dva zadnja vezna igrača i pokazali da se i na tim pozicijama može računati na njih dvojicu. I ostali igrači su odigrali dosta dobro, počev od golmana Tomića, koji se posle dužeg vremena vratio na gol Borca, pa sve do napadača Čurovića.

Osim centarfora Borca, ceo meč su još odigrali kapiten Kovačević, Tomin i Toškov dok je ostatak tima imao nešto kraću minutažu. Sve u svemu, dosta dobra provera za tim sa Lukarela ali možda i model po kom bi Aleksandrovčani mogli da igraju na gostovanjima ovog proleća.

Danas je za fudbalere Borca bio slobodan dan a sledeći trening je zakazan za sutra u 16h.

Za Borac su igrali: Tomić, Kovačević, Toškov, Bicok, Tomin, Barbul, Grujić, Samolov, M. Medić, Grbić i Čurović. U igru su još ulazili golman Popov, Puhar, S. Zečević, S. Mahalbašić, M. Mahalbašić.

Fotografije sa utakmice možete pogledati ovde

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page