Odigrana još jedna kontrolna utakmica

Proteklog vikenda fudbalski klub Borac je odigrao još jednu kontrolnu utakmicu u okviru priprema za prolećni deo sezone 2020/21 PFL Zrenjanin. Ovog puta crveno- plavi su odigrali utakmicu u komšiluku, protiv Napretka iz Česterega. Iste ekipe će odigrati još jednu utakmicu sledećeg vikenda ali ovoga puta na Lukarelu.

Ovu utakmicu Aleksandrovčani su odigrali u dosta kombinovanom sastavu, bez nekoliko standardnih prvotimaca od jesenas ali i pored toga, trener Duško Medić je imao na raspolaganju 19 igrača. Svaki igrač dobio je minutažu na ovoj utakmici, pa čak i oni mlađi koji tek treba da steknu pravo nastupa na zvaničnim utakmica. Iako je teren bio veoma težak za igru usled veoma niske temperature u nedelju, obe ekipe su uspele da odigraju trening utakmicu bez ijedne povrede što je u ovom periodu veoma bitno. Rezultat na pripremnim utakmicama je obično u drugom planu, ali ipak treba spomenuti da su domaćini pobedili rezultatom 2:1 a da je strelac za crveno- plave bio je mladi Luka Vladetić kome je ovo prvenac u seniorskom fudbalu.

Treninzi se nastavljaju za crveno- plave, u utorak i juče su odrađeni treninzi u visokom ritmu, danas je takođe na rasporedu trening. Sledi slobodan dan u petak, potom trening u subotu a nedelju još jedna pripremna utakmica protiv Napretka. Generalna proba je zakazana 28. februara protiv Crvene Zvezde iz Vojvoda Stepe a potom sledi početak prvenstva.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo