Novi dresovi, poklon kompanije Cvetex

Prvotimci aleksandrovačkog Borca nosiće ove sezone nove dresove koji su zvanično promovisani proteklog vikenda na Lukarelu. Novi drasovi su poklon kompanije Cvetex, kompanije koja je nedavno otvorila proizvodni pogon u Aleksandrovu.

Ovim poklonom, kompanija Cvetex postala je deo sponzorskog tima Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo.


Cvetex, kao sportski brend, postoji već više od tri decenije. Ova kompanije je uspela da za dosta kratko vreme postavi standarde koji se propoznaju i van granica Srbije.

Proizvodi kompanije Cvetex postavi su međunarodno priznat i trenutno se mogu pronaći u Sloveniju, BiH, Austriju, Nemačkoj, Francuskoj, Švajcarskoj, Angoli, Rusiji, Makedoniji i naravno Srbiji.

Veliki je broj klubova, sportskih udruženja ali i organizacija sa kojima Cvetex sarađuje, među njima izdavaju se beogradski Partizan, FK Sinđelić, Voždovac, Mačva, Proleter Teslić ,Grafičar, Kolubara, Novi Pazar i drugi.

Što se same opreme tiče, dresovi podsećaju na Barselonine od pre par sezona. Crveno-plave štrafte sa žutim brojevima na leđima, dok je na prednjoj strani prepoznatljiv znak kompanije Cvetex, kao sponzor kluba, i naravno grb Borca.


Sigurno da je ovo velika i pozitivna stvar koja će itekako motivisati crveno-plave u nastavku sezone. U planu je da se saradnja sa kompanijom Cvetex proširi, ali više o tome narednih meseci.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo