top of page

Niz poraza se nastavlja

Crveno plavi su juče gostovali u Novom Miloševu, ekipi Vojvodine, a rezultat te utakmice bio je 1:0 u korist domaće ekipe. Za Borac su nastupili: Kovanov, Kovačević, Samolov, Tomin, Toškov, Cobor, Vukmirović, D. Gajinov, Ivančević, S. Barbul i Grujić. U igru su ulazili Bogaroški i V. Medić a na klupi su bili još A. Puhar, M. Puhar, Halasev, Lakatuš.


Aleksandrovčani su u nedelju doživeli još jedan poraz na gostovanju uprkos sasvim solidnoj igri, pre svega u prvom poluvremenu. Dosta ofanzivni i agresivni su bili od samog starta igrači Borca te su se iz takve igre stvorile tri stopostotne šanse u prvom poluvremenu ali dva puta Grujić i jednom Barbul nisu bili dovoljno precizni odnosno golman domaće ekipe je izlazio sva tri puta kao pobednik iz jedan na jedan situacije. Na drugoj strani, domaća ekipa je bila gotovo bezopasna tokom čitavog prvog poluvremena. U drugom poluvremenu su se uloge promenile delimično a u 72. minutu stigla je kazna za goste za silne promašaje i domaći tim je poveo sa 1:0. Do kraja utakmice su pametno trošili vreme, mnogo dugih prekida a sa druge Aleksandrovčani su se pomirili sa još jednim porazom i u tih nekoliko minuta do kraja utakmice nisu uspeli čak ni da pokušaju da ugroze gol domaće ekipe.

Borac je i na šestom gostovanju doživeo poraz ove sezone. To je takođe četvrti vezani poraz. Juče su igrači možda pružili i najbolju igru na gostovanjima do sada ali su ostali bez bodova jer se u fudbalu ipak broje postignuti golovi a ne propuštene šanse. Ekipa je posle ovog poraza u zaista nezgodnoj situaciji i jednostavno će morati da se trgne ukoliko uopšte želi da i sledeće sezone ima status područnoligaša. Sledećeg vikenda na Lukarelu gostuje ekipa Delije iz Mokrina.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page