top of page

Nije dobro počelo

Možda i neočekivano, crveno-plavi su i ove sezone izgubili prvu utakmicu pred svojom publikom. Kao i prošle godine kobni po aleksandrovčane bili su fudbaleri Terekveša iz Hetina koji su na kraju slavili rezultatom 2:1. Utakmica, sama po sebi interesantna i borbena, završila se sa čak 3 crvena kartona i velikim brojem javnih opomena za igrače oba tima, ali velikim brojem šansi pred golom gostiju koji su uz dosta sreće uspevali da sačuvaju svoju mrežu u drugom poluvremenu, što će se ispostaviti kao i presudan faktor za pobedu i 3 boda.

Bolje po crveno-plave nije moglo da počne. Već u uvodnim minutima utakmice nekoliko dobrih šansi pred golom Terekveša ali je nedostajalo koncetracije u završetku akcije. Ipak, u 17. minutu Javorina koristi dobar pas Brajića i šalje loptu u desni donji ugao gola ekipe iz Hetina, Zarin ostaje nemoćan i vojdstvo crveno-plavih.

Ipak, samo 3 minuta kasnije hladan tuš za favorizovane aleksandrovčane. Ubačena lopta po levoj strani, nesporazum odbrane i neodlučnog Puhara, Rajkov to lukavo prati i šalje loptu u mrežu aleksandrovčana za izjednačenje.

U nastavku po jedna dobra šansa na obe strane, bolju ipak propušta Javorina u samom finišu prvog poluvremena kada je izašao sam ispred Zarina ali je Boškov uklizao u poslednjem momentu i spasao mrežu svog tima.

Drugo poluvreme počinje dosta loše za domaći tim pošto ostaju sa igračem manje na terenu posle direktnog isključenja Štikovca. Pokušali su crveno-plavi i sa igračem manje da iskontrolišu utakmicu kao što su uspeli u finišu prvog poluvremena, ali ipak gosti strpljivo čekaju svoju šansu i uspevaju da postignu i drugi pogodak na utakmici u 58. minutu, strelac Šebešćan Nikola.

Od ovog momenta do kraja utakmice potpuna dominacija domaćeg tima, gotovo do poslednjeg momenta utakmice crveno-plavi su napadali ali golova na današnoj utakmici više nije bilo. U poslednjim momentima utakmice gosti ostaju bez dvojice igrača pošto su Boškov Danijel i Boškov Milan isključeni, ali vremena nije bilo da se nešto promeni tako da se rezultat nije menjao.

I ako je Borac na ovoj utakmici bio bolji protivnik, jedino što se na kraju računa jesu pogodci, a ovoga puta Terekveš je bio za malo uspešniji pa je pokupio sav plen sa Lukarela. Crveno-plavi će popravni imati već narednog vikenda kada će gostovati 1. Oktobar iz Srpskog Itebeja.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page