top of page

Nezgodni MSK na Lukarelu za vikend

Četvrto kolo prolećnog dela prvenstva donosi nam nekoliko zanimljivih susret, a jedan takav odigraće se na Lukarelu gde će po prvi put u novijoj istoriji gostovati MSK iz Mihajlova. Oba tima u ovu utakmicu ulaze sa identičnim skorom i osvojenih 7 bodova iz prethodna 3 kola. Oba tima su ostvarila dobar plasman u dosadašnjem delu prvenstva, a na tabeli ih dele svega 2 boda u korist crveno-plavih. Po svemu sudeći, možda i najzanimljivija utakmica u vikendu pred nama odigraće se u Aleksandrovu, a nadamo se da će i bodovi ostati na Lukarelu.

Istorija međusobnih susreta može se svesti samo na onu utakmicu od jesenas kada je MSK slavio rezultatom 2:1. Bilo je to jedno od najlošijih izdanja crveno-plavih u prvom delu sezone što ne umanjuje zaslužen trijumf domaćeg tima. Sastavi oba tima su se promenili tako da će snage pred ovaj susret biti manje više jednake, ali ipak domaćin će imati blagu ulogu favorita pre svega zbog činjenice da se igra u Aleksandrovu, ali i zbog odlične serije u kojoj se crveno-plavi trenutno nalaze.

Ni MSK ne zna za poraz od novembra meseca kada su poraženi na gostovanju u Banatskom Despotovcu. Zanimljivo je da je ovaj poraz bio poslednji u nizu od 6 utakmica zaredom u kojima MSK nije trijumfovao. U poslednjih 5 prvenstvenih utakmica MSK je savladao Vojvodinu iz Bašaida rezultatom 5:0, Potisje sa 3:1 i Mladost iz Lukićeva u prošlom kolu sa 2:0.

Iako su na gostovanima ove sezone Mihajlovčani bili tvrd orah za sve svoje protivnike, samo su na gostovanju poslednjeplasiranom Lehelu uspeli da osvoje sva tri boda. Na poslednjih 6 gostovanja MSK je četiri puta gubio utakmice, a po bod su uzeli na poslednja dva gostovanja u Kumanima i Novom Miloševu.

Nema sumnje da nas očekuje tvrda utakmica i težak posao za izabranike Duška Medića. Pobeda je imperativ i ne treba spominjati koliko bi trijumf u narednom kolu olakšao posao crveno- plavima pred nastavak prvenstva u borbi za opstanak u kojoj se trenutno nalazi gotovo 80% tabele.

Utakmica između FK Borac i MSK odigraće se u nedelju, 28.03.2021. sa početkom od 15 časova i dalje bez prisustva publike.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page