top of page

Nastavlja se prvenstvo, Mladost (BD) na Lukarelu

Posle dosta duge i burne pauze, odnsodno pripremnog perioda, nastavlja se takmičenje u Područnoj Fudbalskoj Ligi Zrenjanin, a prvi protivnik aleksandrovačkog Borca ovog proleća biće Mladost iz Banatskog Despotovca, jedno od najprijatnijih iznenađenja jesenjeg dela prvenstva i tim koji jedii zabeležio stopostotan učinak na svom stationu u prvom delu sezone.

O samoj važnosti ove utakmice netreba mnogo govoriti. Crveno-plavima pobeda i miran početak prolećnog dela prvenstva više su nego potrebni. Protivnik, ekipa koja je uvek pravila velike probleme aleksandrovčanima bilo da se igralo u Banatskom Despotovcu ili na Lukarelu, svakako će biti velika prepreka crveno-plavim ka ostvarenjnu zacrtanog cilja.

Posao aleksandrovčanima biće još i teži zbog pojedinih promena u timu, odnosno odlazaka najboljeg strelca Kočiša i jednog od najboljih pojedinaca Borca u protekom periodu, Slobodana Grbića. Istina, i gosti neće moći da računaju na najboljeg strelca tima ali i cele lige Roberta Bakoša, koji je na iznenađenje mnogih pojačao OFK Klek koji se grčevito bori za opstanak.

u Proteklih desetak godina, Mladost i Borac sastali su se 18 puta. Borac je slavio na 7 susreta, Mladost je bila bolja na 9 dok su dve utakmice završene bez pobedika. Poslednja 3 susreta pripala su ekipi iz Banatskog Despotovca a zanimljivo je da je skor utakmica koje su odigrane na Lukarelu izjednačen, što je razlog više da od ovog susreta očekujemo jedan zaista zanimljiv dvoboj.

Dobra vest jeste svakako da će trener Medić moći da računa na gotovo sve igrače koji su mu trenutno na raspolaganju. U planu će biti i nekoliko starijih kadeta i potencijalnih debitanata koji su svoje mesto u prvom timu zaslužili izuzetnim zalaganjem i odličnim igrama u pripremnom periodu.

Utakmica između Borca i Mladosti odigraća se u nedelju, 07.03. sa početkom od 14:30 časova, nažalost i dalje bez prisustva publike.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page