top of page

MTS akcija "Stvaramo Znanje" - Glasaj za OŠ "Branko Radičević"

Updated: May 21, 2021

Kompanija MTS i ove godine nastavlja sa akcijom opremanja informatičkih kabineta osnovnim školama širom Srbije, a ove godine jedan od kandidata da dobije nov i savremeni informatički kabinet jeste i naša Osnovna Škola "Branko Radičević". Ipak, da bi se ova ideja i ostvarila potrebna nam je vaša pomoć. Kako bi naša osnovna škola dobila neophodni informatički kabinet, potrebno je da se sakupi što je više moguće glasova kako bi smo pobedili u takmičenju sa ostalim školama iz regiona. Dobra vest je da smo trenutno na prvoj poziciji i da su šanse za pobedom vrlo velike.

Ipak, vrlo je bitno napomenuti da postoje i odeđena pravila kako bi se vaš glas važio i kako biste pomogli našoj školi. Pre samog glasanja, neophodno je da posetite stranicu organizatora takmičenja (https://www.facebook.com/mtstvojsvet/posts/4397524776946032) i da istu stranicu zapratite ili lajkujete. Pošto ste ovaj korak uspešno obavili, možete da pristupite glasanju koje se vrši putem sledećeg linka:http://bit.ly/stvaramoznanje5. Takođe je važno da pomenuti link do glasanja prekopirate u svoj internet pretraživač kako bi se isti otovrio na propisan način.


Kada vam glasanje bude omogućeno, važno je da znate da morate glasati za sva četiri regiona (jedan od regiona u oblasti Sever je i naša škola "Branko Radičević). Glasovi će se računati tek pošto budete glasali za sva četiri regiona i kada budete potvrdili svoje glasove.

Kao što možete videte, prvih pet škola iz svakog od četiri regiona biće pobednici i kao nagradu osvojiće informatičke kabinete.


Glasanje je moguće do zatvaranja konkursa, odnosno do naredne srede, 26.05.2021. godine tačno u podne, kada će biti i objavljena imena pobednika. Svaka osoba ima pravo na po jedan glas svaki dan i ovom prilikom molimo sve koji bi želeli da glasaju da svoje pravo iskoriste na fer i korektan način, da se ne služe raznim alatkama koje bi mogle da štete našoj školi i želji da se pobedi u ovom takmičenju.

Bez obzira što smo i dalje u samom vrhu rang liste, ovom prilikom pozivamo sve navijače i simpatizere Fudbalskog Kluba Borac da glasaju za Osnovnu školu "Branko Radičević" Aleksandrovo i na taj način omoguće svim mališanima iz Aleksandrova šansu na bolju i savremeniju informatičku edukaciju.


Zvanična internet prezentacija Fudbalskog Kluba Borac je neprofitabilna stranica i ovaj poziv nije plaćen, zakupljen ili propagiran od strane bilo koga. Ovo je samo naša želja da pozovemo sve sugrađane i navijače FK Borac Aleksandrovo da shodno pravilima konkursa pomognu lokalnoj prosvetnoj ustanovi u duhu fer pleja i poštenom takmičenju - Administrator

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page