top of page

MSK - Borac (A) 1:2

Odigrana je prva prijateljska utakmica u Mihajlovu protiv ekipe MSK-a pred oko pedesetak navijača. Crveno-plavi su dominirali čitavu utakmicu, dok su domaći pretili po gol Tomića iz polušansi.


Vladimir Medić kao zadnji vezni

Odlično smo otvorili utakmicu; najpre se Bošnjak našao oči u oči sa golmanom domaće ekipe ali je pogodio pored gola. Nakon toga, posle centaršuta Toškov je ostao sam u petercu gde se sjajno snalazi i donosi prednost našoj ekipi od 0:1. Imali smo još nekoliko izglednih šansi,ali nismo uspeli da ih iskoristimo.


Što se tiče domaćih, možemo izdvojiti sjajan šut sa nekih 20 metara ali je naš golman sjajnom intervencijom loptu prebacio preko prečke. U drugom poluvremenu trener Zečević je odlučio da promeša karte i šansu da našim najboljim kadetima. Nisu se naši baš najbolje snašli pa su domaći izjednačili. Nastavili su naši momci da napadaju i inicijativa se isplatila kada se Rakić najbolje snašao posle kornera i loptu sproveo u mrežu za novu prednost od 1:2.

Tomić danas nije imao previše posla, osim 1 sjajne intervencije u prvom poluvremenu; Miloš Medić je odigrao solidno i stavio do znanja da na njega može da se računa; štoperski tandem Brakus-Zečević je danas činio nepremostivu prepreku ispred gola Tomića; Toškov je imao nekoliko centaršuteva, postigao pogodak i stvorio opciju više na poziciji levog beka, gde se stameni štoper sjajno snašao.Vladimir Medić je solidno odigrao danas,falilo je sigurnosti ali nije izgledalo loše;Barbul-Cucić kao tandem ispred mladog Medića mešao je protivničke igrače na sredini terena, Cucić je imao šansu da zatrese mrežu ali nije imao sreće.

Barbul je bio danas među najboljima na sredini terena i ozbiljno konkuriše za startnih 11. Radosavljević se borio, imao par centaršuteva i vršio sjajan presing na protivničku zadnju liniju; Bošnjak je imao jednu stopostotnu šansu,ali je zbog povrede teren napustio sredinom prvog dela. Živković je koristio dubinske lopte i odigrao dobru utakmicu, uz Radosavljevića vršio je presing na zadnju liniju.Miloš Samolov se kao i uvek borio, čak je i imao jednu pokušansu ali je šut otišao pored gola protivnika.


Rakić je ušao, imao par stopostotnih šansi, ali ih nije iskoristio. Nagrada za dobru igru došla je onda kada je bilo najpotrebnije-gol za pobedu u drugom poluvremenu. Kadeti Puhar,Zečević i Bogaroški su se trudili i odigrali sjajnu utakmicu. Zečević se borio se za svaku loptu, Puhar se našao u sjajnoj prilici za gol, ali je nažalost promašio,dok je Bogaroški kvario igru protivnika i neretko iznosio loptu na protivničku polovinu. Nema sumnje da će 'zlatne koke' crveno-plavih biti nosioci igre u budućnosti.


Popov je imao nekoliko intervencija i može da konkuriše na golu Borca. Raduje nas povratak na teren našeg igrača Gajinova, koji se posle povrede kolena vratio na teren i imao dobru partiju danas. Najnovije pojačanje je Ćulafić, koji je bio zadužen za kreiranje igre i stvaranje gol šansi, nema sumnje da će njegovo iskustvo značiti podmlađenoj ekipi. Hvala ekipi MSK-a na gostoljubivosti i fer-plej igri,kao i navijačima na podršci sa tribina koja nam je puno značila

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page