top of page

Minimalac u korist Crvene Zvezde

FK Borac je u okviru 17. kola PFL Zrenjanin gostovao u Ruskom Selu i zabeležio prvi poraz u prolećnom delu prvenstva. Pred praznim tribinama zbog novonastale situacije zbog koronavirusa Aleksandrovčani su dobro otvorili meč, pokušali da stvore neku šansu, ali su domaćini opravdali ulogu favorita.

Prvu šansu za crveno-plave imao je Kovačević posle sjajnog prodora ali je šutirao previsoko. Kapiten gostiju Kovačević nešto kasnije šalje loptu u 16 metara koju sjajno prihvata Vladimir Medić, ali je izgubio korak i tako je propuštena još jedna dobra prilika. Skupo se naplaćuju promašaji u ovakvim utakmicama i protiv ovakvog protivnika koji stiže do pogotka posle pola sata igre nakon odbijene lopte golmana Tomića.

Negodovali su gosti, smatrali su da se igrač koji je postigao pogodak nalazio u nedozvoljenoj poziciji, ali pomoćni sudija se nije oglasio a glavni sudija je pokazao na centar. U drugom poluvremenu domaći stižu do još jednog gola posle sjajnog šuta njihovog napadača.

Gosti kreću na sve ili ništa i inicijativa se isplatila pogotkom Grbića direktno iz kornera. Šanse su imali i Grujić i Stanojević, ali su za malo bili neprecizni. Poslednju priliku imao je Bicok koji je iz slobodnog udarca propustio dobru priliku da postigne izjednačujući pogodak. Sve u svemu, zaslužena pobeda domaće Crvene Zvezde.

Hvala im na lepom gostoprimstvu i fer-plej igri. Želimo im puno sreće u nastavku takmičenja i da ostvare zacrtane ambicije, ukoliko se sezona nastavi.

Od danas je prvenstvo obustavljeno a o daljim dešavanjima zbog novonastale situacije bićete blagovremeno obaveštavani.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page