top of page

Medić odradio prvi trening

Novi šef stručnog štaba Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo odradio je svoj prvi trening sa igračima iz seniorske konkurencije ali i velikim brojem starijih kadeta koji su priključeni prvom timu u ovim zimskim pripremama. Pred početak treninga, Medić je porazgovarao sa svojim igračima i predstavio svoj plan i program za naredni period, a u saradnji sa upravom kluba i pojedine novine koje se najviše tiču igrača iz omladinskog pogona.

Akcenat i na ovom treningu bio je na fizičkoj spremi, pa je isti odrađen u sportskoj hali, odnosno zatvorenom prostoru gde su prvotimci Borca imali dosta bolje uslove za razliku od onih na otovrenom. Plan i program za nastavak pripremnog perioda jasan je svim akterima seniorkse selekcije, a pored jasnog cilja da se opstane u ligi i ove sezone, plan je i da se nastavi sistematsko podmlađivanje igračkog kadra koje su uspešno započeli i sproveli svi treneri u prethodnom periodu koji su vodili crveno-plave.

Upravo iz ovoih razloga, starijim kadetima od kojih se mnogo očekuje u narednom periodu saopšten je plan koji se njih najviše tiče i koji će ih još više stimulisati da redovno treniraju i nastave da uspešno grade svoju fudbalsku karijeru na Lukarelu.

Prema rečima predsednika kluba Petra Puhara, u planu da se svi stariji kadeti koji budu priključeni prvom timu, novčano stimulišu i stipendiraju i na taj način podigne ozbiljnost i povezanost između kluba i budućih prvotimaca koji su od velike važnosti za aleksandrovački klub.

O svim detaljima i načinu kako će se ovaj plan sprovesti, javnost će biti obaveštena u narednim danima.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page