top of page

Meč za zaborav

Crveno- plavi iz Aleksandrova su juče u okviru 30. kola gostovali u Ruskom Selu, lideru i matematički sigurnom šampionu za ovu sezonu. Rezultat je bio ubedljiv u korist domaćina 5:1 (1:1). Slična situacija kao jesenas na Lukarelu, prvo poluvreme relativno ravnopravno dok su drugo poluvreme domaći igrači bili mnogo konkretniji. Za Borac su nastupili: S. Gajinov, Samolov, Ivančević, Tomin, Bicok, Bičanin, Cobor, Barbul, Toškov, D. Gajinov i Brakus. U igru je ulazio Medić.

Aleksandrovčani su juče imali najteži ispit pred sobom i nisu ga položili. Ekipa je u celini dosta neozbiljno shvatila ovaj meč i iz tog razloga je iz ovog meča izašla sa 5 primljenih pogodaka. Prvo poluvreme odigrano u visokom intezitetu, domaći igrači su bili dosta konkretniji i već u uvodnim minutima poveli posle kornera i nesporazuma Bicoka i Gajinova a pogotku je kumovao i snažan vetar koji je duvao tokom prvog poluvremena. U 20. minutu crveno- plavi dolaze do izjednačenja, veoma lep pogodak postigao je Bicok iz slobodnog udarca. Do kraja poluvremena lopta uglavnom u posedu Crvene Zvezde, po koja šansa na obe strane. Već početkom drugog poluvremena domaćini postižu pogodak za 2:1. Taj pogodak je dosta uticao na crveno- plave, pokušali su da se vrate u utakmicu ali posle još jednog kornera ekipa iz Ruskog Sela povećava prednost. Sledi period igre u kom se nije ništa značajno dešavalo. Posle nekoliko izmena u domaćem sastavu, u poslednjih nekoliko minuta još dva pogotka u mreži crveno- plavih koji čini se nisu mogli više u jučerašnjoj utakmici.

Fudbaleri Borca su na jučerašnjoj utakmici doživeli najubedljivi poraz ove sezone. Ekipa Crvene Zvezde jeste zasluženi prvak PFL Zrenjanin za ovu sezonu, ekipa koja nema poraz ove sezone i jučerašnja pobeda je sasvim zaslužena, čestitamo im na tome kao i na tituli. Sa druge strane, treba spomenuti da su crveno- plavi na jučerašnje gostovanje otišla sa samo 12 igrača što se ove sezone nije nijednom desilo. Iz opravdanih ili neopravdanih razloga nedostajalo je nekoliko igrača a takođe ni igra nekolicine juče nije bila na nivou koji se očekuje kada se obuče Borčev dres. S obzirom da je opstanak verovatno obezbeđen, motiv za nadigravanjem sa neporaženom ekipom izgleda nije bio dovoljno dobar. Do kraja prvenstva je ipak ostalo 4 kola, nije malo i tim mora da se trgne i pristojno privede kraju ovu sezonu. Već u sredu je vanredno kola a na Lukarelu dolazi poslednjeplasirana ekipa Lehela.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page