top of page

Malo je falilo do pobede

Proteklog vikenda odigrano je 18. kolo PFL Zrenjanin a fudbaleri Borca su u okviru istog gostovali ekipi 2. Oktobra iz Kumana. Konačan rezultat bio je 2:2. Za Borac su nastupili: S. Gajinov, Kovačević, Samolov, Toškov, Bicok, Grujić, Cobor, Ivančević, Barbul, D. Gajinov i Rašeta. U igru su ulazili Bogaroški, Halasev, Tomin i M. Medić dok su na klupi bili još Zečević, Rakić i Mahalbašić.

Veoma zanimljivu utakmici su odigrali crveno- plavi juče. Od samog starta domaći igrači su više napadali dok su gosti svoje šanse tražili iz kontranapada. Najbolje šanse u prvom poluvremenu je imao Grujić a pored njega jednu šansu je imao i Dragan Gajinov. Sa druge strane i domaćini su imali nekoliko dobrih napada ali se na odmor otišlo ipak bez postignutih pogodaka. U drugom poluvremenu nešto otvorenija igra na obe strane, tačnije kako se bližio kraj utakmice padala je koncentracija igračima te su u poslednjih 15 minuta utakmice viđeni svi pogotci na meču. Prvo su Ivančević i Grujić uspeli da ukradu loptu na sredini terena a Grujić potom izlazi sam na golmana i rešava tu situaciju za 1:0 u korist Aleksandrovčana. Nije mnogo prošlo a crveno- plavi su duplirali svoju prednost, strelac evrogola je bio Bicok- postigao je pogodak direktno iz kornera, nešto što se ne viđa često ni u profesionalnim ligama. Činilo se da će se izabranici Medića gotovo sigurno vratiti kući sa osvojena tri boda ali domaći igrači kreću svim silama u napad i posle grešaka crveno- plavih postižu pogotke u 86. i 93. minutu, te je nerešen ishod bio i konačan ishod.

Iako bi Aleksandrovčani pre utakmice verovatno rekli da bi bili zadovoljni bodom na ovom gostovanju, konačnim ishodom su ipak bili zadovoljniji Kumančani, koji se zahvaljujemo na gostoprimstvu. Ostaje žal što visoka prednost za taj period utakmice nije odbranjena, pogotovo što su i ostali rezultati u ligi išli na ruku našim fudbalerima. Bilo kako bilo Borac se okreće narednim utakmicama, ono što je bitno je da se bodovi skupljaju, pozitivni rezultati se nastavljaju i to treba da samo da motiviše crveno- plave a finiš jučerašnje utakmice da opomene da se utakmica ipak igra do poslednjeg sudijskog zvižduka. U naredna dva kola, Borac će biti domaćin ekipama iz Miloševa i Mihajlova.

Fotografije sa jučerašnje utakmice možete pogledati u foto- galeriji ili ovde.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page