Lukarelo spreman za početak nove sezone

"Stadion Lukarelo će spremno dočekati početak nove sezone", jasna je poruka svih koji su proteklog vikenda učestvovali na radnoj akciji sa ciljem da se fudbalsko igralište u Aleksandrovu "zategne" i osveži pred početak nove sezone.


Radna akcija na Lukarelu

Veliki broj fudbalera, simpatizera, praćeni klincima iz omladinskog pogoda crveno-plavih, odradio je izuzetno dobar posao kako na samom terenu tako i oko igrališta.

Glavni cilj ove akcije bio je da se travnata površina igrališta dovede u stanje koje zadovoljava kriterijume Fudbalskog saveza i same područne lige. Radilo se dosta i na sanaciji okolnih objekata, same ograde ali i tribina. Zahvaljujući mehanizaciji, dobroj organizaciji ali i izuzetnoj volji svih prisutnih, sa stadiona je uklonjena velika količina smeća, granja, i nepotrebnih stvari koje su se nagomilali u neposrednoj blizi samog terena za vreme duge letnje pauze.


Veliki napor uložen je i na sređivanju borove šumice koju prvotimci često koriste za vreme priprema kako bi "izbrusili" svoju formu za utakmice koje dolaze.

Akcija je bila pažljivo planirana i ozbiljno organizovana, a kolika je bila posvećenost svih prisutnih govori i podatak da je potraja i do kasno u noć, pa su pojedini učesnici svoje obaveze morali da završavaju pod svetlima reflektora.


Ovogodišnja radna akcija na Lukarelu ne bi bila moguća bez tehničke podrške Mesne zajednice Aleksandrovo, Zemljoradnične zadruge "Polet" kao i pojedinih prijatelja i simpatizera kluba koji su svojim radom ili donacijama dodatno doprineli.


Kako je sve to izgledalo, možete pogledati na fotografijama u foto galeriji.


Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo