top of page

Loš dan u Lukićevu

Nova utakmica u kojoj ekipa Borca prosula bodove, može se slobodno tako reći, jer su crveno- plavi bili bolji rival, stvorili mnogo više šansi. Nažalost, na kraju utakmice se ne računa bolja igra ili broj stvorenih šansi, već samo broj realizovanih šansi a tu je ekipa Mladosti bila bolja i zbog toga su i osvojili 3 boda. Rezultat utamice odigrane u Lukićevu je bio 1:0 u korist domaćina.

Otišli su Aleksandrovčani na gostovanje bez nekoliko standardnih igrača ali se to nije odrazilo previše na igru i nije razlog poraza. Razlog je isključivo nedostatak koncentracije u samoj završnici i, po nepisanim pravilima ove igre, za to su i kažnjeni sredinom drugog poluvremena iz jedine ozbiljnije prilike domaćina na meču. Možda najrealniji ishod meča bi bio podela bodova i do toga je umalo došlo posle šuta Grbića sa šesnaest metara u poslednjim trenucima ali je lopta pogodila prečku. Pre tog šuta šanse su ređale kao na traci, pogotovo u drugom poluvremenu. Iskosa su pokušavali Grujić i Cucić, Kočiš je takođe imao nekoliko dobrih prilika ali i Bičanin šutevima sa distance. Sa druge strane, domaći igrači su igrali takođe dosta otvoreno ali bez nekih većih šansi u samoj završnici. Svoju šansu su dočekali sredinom drugog poluvremena kada se vezni igrač ubacio iz drugog plana i potom na drugoj stativi pronašao Lalovića a ovaj loptu sproveo u mrežu.

Sve u svemu, ostaje žal za propuštenim šansama, boljka iz prethodnog kola se prenela i na ovo. Nadamo se da će se taj problem sa realizacijama rešiti što pre a prava prilika za to je već sledeći vikend kad na Lukarelo dolazi lider na tabeli koji je bez poraza, ekipa Crvene Zvezde iz Ruskog Sela. Očekuje nas veoma zanimljiva utakmica i zaista bi bilo lepo da se crveno-plavi konačno raspucaju.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page