top of page

Kadeti ubedljivi u Banatskom Karađorđevu

Paralelno sa početkom Područne Lige Zrenjanin, počelo je i takmičenje u kadetskoj ligi u kojoj se i ove godine nadmeću kadeti aleksandrovačkog Borca. Aktuelni osvajači ovog takmičenja započeli su novu sezonu kako je i bilo očekivano, sa dosta dobrim rezultatima. I ako oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih nosilaca igre koji su prekomandovani u prvi tim, kadeti su ostvarili odličan rezultat u prva tri kola i ostvarili dve pobede i jedan nerešeni rezultat na teškom gostovanju u Ruskom Selu.

Kao što smo već gore naveli, crveno-plavi su u prvom kolu remizirali na gostovanju u Ruskom Selu, a već u drugom zabeležili su prvu pobedu u ovoj sezoni pošto je na Lukarelu savladan Napredak iz Česterega rezultatom 3:0. Proteklog vikenda odigrana je utakmica trećeg kola u kojoj su kadeti Borca deklasirali Jedinstvo u Banatskom Karađorđevu sa ubedljivih 8:1.

Izabranici Nikole Delića imali su povoljan rezultat već posle prvog poluvremena, a najzaslužniji za vojdstvo crveno-plavih pre odlaska na odmor bili su strelci Vladetić Luka i Marinac Nikola. Već u prvim minutima drugog dela Marinac je postigao još dva pogodka, a Popov na isteku 50. minuta i peti za Borac na ovom susretu. Smanjili su domaći na 5:1 pogodkom Marka Ivanića, ali već u sledećem napadu Popov Dragan postiže svoj drugi pogodak na ovoj utakmici za novih +5 u korist gostujućeg tima.

Do kraja utakmice još dva pogodka u mreži Jedinstva, prvo je Stefan Stojanov povisio na 7:1, da bi svojim trećim pogodkom na ovoj utakmici Popov postavio konačnih 8:1 u korist aleksandrovačkog Borca.

Posle trećeg kola, kadeti Borca se nalaze na deobi prvog mesta zajedno sa Vojvodinom iz Novog Miloševa i Crvenom Zvezdom, sva tri tima imaju po 7 osvojenih bodova. U narendom kolu Borca dočekuje Budućnost iz Srpske Crnje, ekipu koja je u protekla tri kola osvojila 4 boda i trenutno se nalazi na petoj pozicij na tabeli. Realno je očekivati novu pobedu kadeta Borca i još jedan korak bliže ka odbrani prvog mesta i osvajanja lige kadeta.

Celu tabelu, rezultate proteklog kola kao i parove narednog kola možete pronaći ovde.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page