Kadeti startuju početkom Aprila

Čelnici Fudbalskog Saveza Zrenjaninskog okruga, objavili su raspored prolećnog dela kadetske fudbalske lige u kojoj učestvuju i kadeti aleksandrovačkog Borca. Planirano je da prolećni deo sezone počne 11. i 12. Aprila kada će se odigrati utakmice desetog redovnog kola u kojem se sastaju Jedinstvo (Bočar) - Kozara, 1. Oktobar (Srpski Itebej), Budućnost (SC), Kikindski ŽAK i Jedinstvo iz Novog Bečeja, doke će Roham u opštinskom derbiju dočekati kadete Aleksandrovačkog Borca.

Posle 9. odigranih kola, Kikinda je na prvom mestu sa dva boda više od ŽAK-a, a upravo će "Žuti Mravi" imati šansu da preotmu prvu poziciju gradskom rivalu pošto je Kikinda slobodna u prvom kolu prolećnog dela prvenstva. Što se kadeta Borca tiče, crveno-plavi su trenutno na sedmoj poziciji sa 9 osvojenih bodova.

Posle prvog kola u Novoj Crnji, crveno plavi će ugostiti ŽAK a potom će na gostovanje 1. Oktobru. Početkom Maja na Lukarelo dolazi Jedinstvo iz Bočara a već narednog vikenda livađani gostuju jesenjem prvaku u Kikindi.

U poslednja 3 kola na Lukarelo će gostovati Kozara i Jedinstvo iz Novog Bečeja, dok će poslednje gostovanje u ovoj sezoni crveno-plavi imati u Srpskoj Crnji.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo