top of page

Kadeti startuju početkom Aprila

Čelnici Fudbalskog Saveza Zrenjaninskog okruga, objavili su raspored prolećnog dela kadetske fudbalske lige u kojoj učestvuju i kadeti aleksandrovačkog Borca. Planirano je da prolećni deo sezone počne 11. i 12. Aprila kada će se odigrati utakmice desetog redovnog kola u kojem se sastaju Jedinstvo (Bočar) - Kozara, 1. Oktobar (Srpski Itebej), Budućnost (SC), Kikindski ŽAK i Jedinstvo iz Novog Bečeja, doke će Roham u opštinskom derbiju dočekati kadete Aleksandrovačkog Borca.

Posle 9. odigranih kola, Kikinda je na prvom mestu sa dva boda više od ŽAK-a, a upravo će "Žuti Mravi" imati šansu da preotmu prvu poziciju gradskom rivalu pošto je Kikinda slobodna u prvom kolu prolećnog dela prvenstva. Što se kadeta Borca tiče, crveno-plavi su trenutno na sedmoj poziciji sa 9 osvojenih bodova.

Posle prvog kola u Novoj Crnji, crveno plavi će ugostiti ŽAK a potom će na gostovanje 1. Oktobru. Početkom Maja na Lukarelo dolazi Jedinstvo iz Bočara a već narednog vikenda livađani gostuju jesenjem prvaku u Kikindi.

U poslednja 3 kola na Lukarelo će gostovati Kozara i Jedinstvo iz Novog Bečeja, dok će poslednje gostovanje u ovoj sezoni crveno-plavi imati u Srpskoj Crnji.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page