top of page

Kadeti odigrali prvu prijateljsku utakmicu

Kadeti fudbalskog kluba Borac su danas odigrali na Lukarelu prvu pripremnu utakmicu za nastavak sezone kadetske lige. Protivnik je bila ekipa iz komšiluka, Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva a kao pobednik iz ovog duela je izašla ekipa koju predvodi Nikola Delić, konačan rezultat je bio 5:1 u korist crveno- plavih.

Mlade nade Borca su danas pokazale zašto su u samom vrhu tabele kadetske lige, mada konačan rezultat nije sasvim realan a ni toliko bitan u prijateljskim utakmicama i u ovom uzrastu. Ipak, evidentna je bila razlika na terenu a nju su u korist Aleksandrovčana pravili uglavnom nekolicina igrača koji od februara treniraju sa prvim timom(stekli su pravo nastupa za prvi tim prošle ili će tek steći ove godine) te su već gotovo spremni za nastavak sezone. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 2:0 za domaćine a strelci su bili Miloš Puhar i Strahinja Zečević. Isti igrači su bili strelci i u drugom poluvremenu a pored njih gol je postigao i Nikola Marinac. Obe ekipe su napravile sve izmene u drugom poluvremenu, te su sva deca dobila određenu minutažu a takođe je bitno da se niko nije povredio, da je sve bilo fer i korektno u meču koji je odigran i u nešto kraćem formatu.

Kadeti nastavljaju sa treninzima koji su počeli prošle nedelje a sve u cilju kako bi što spremnije dočekali prolećni deo sezone koji će početi u april. Kao što je već poznato, Aleksandrovčani se nalaze na drugoj poziciji sa samo dva boda zaostatka za vodećim 2. Oktobrom iz Kumana.

Fotografije sa današnje utakmice možete pogledati u fotogaleriji ili ovde.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page