Kadeti i seniori odmerili snage

U petak, 02.08.2019. je u okviru Ilinskih dana odigrana revijalna utakmica na Lukarelu između seniora i juniora fudbalskog kluba Borac.

Kadeti i seniori FK Borac pre početka utakmice

Ove godine je prvi put odigrana utakmica između seniora i juniora umesto tradicionalne utakmice u okviru seoske slave između seniora i veterana. Na ovoj utakmici, formalni domaćini bili su seniori dok su se kao gosti vodili juniori. Iako su juniori bili “gosti”, imali su znatno veću podršku sa tribina pa su seniori ovog puta mogli da osete na svojoj koži kako se neretko osećaju mnoge ekipe u Područnoj ligi kada im gostuje FK Borac.


Seniore je sa klupe predvodio Vladimir Zečević, dok je juniore predvodio Nikola Delić. Utakmica je bila veoma zanimljiva, sa dosta atraktivnih poteza. Rezultat je naravno u drugom planu a sa obe strane je viđena fer i korektna igra jer je ovo ipak bila prijateljska, trening utakmica jedne velike fudbalske porodice. Ovakve utakmice će se i u budućnosti odigravati. Obe ekipe nastavljaju pripreme za sledeću sezonu, pojedini juniori već su priključeni prvom timu a po potrebi seniori i juniori treniraju zajedno.


Konačan rezultat, ako baš nekog interesuje, je 3-0 za Borac protiv gašenja kluba i ono što je sigurno, ovaj klub ne mora da brine za svoju budućnost.


Za juniore su nastupali: Aleksandar Puhar, Miloš Puhar,Radomir Aćamović, Nikola Aćamović, Marko Halasev, Mile Lakatuš, Vukan Vukmirović, Strahinja Zečević, Srđan Bogaroški, Luka Vladetić, Nikola Marinac, Stefan Stojanov, Milan Majstorović, Stefan Mahalbašić. Za seniore: Tomić, Cucić, Kovačević, Toškov, M. Medić, Rakić, Barbul, Bičanin, Radosavljević, Gajinov, Živković, Samolov, Popov.


Više fotografija sa ove utakmice možete pogledati u Foto Galeriji

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo