top of page

Juniori startovali pobedom

Dok prvotimci Borca i dalje tragaju za prvom pobedom u novoj fudbalskoj sezoni, juniori su ispunili očekivanja i novu sezonu u kadetskoj ligi startovali velikom pobedom u Banatskom Karađorđevu. Novi-star trener kadetske selekcije crveno plavih, Nikola Delić, ovom pobedom je ponovio uspeh iz one sezone kada su kadeti izgubili tituli u samom finišu sezone. I tada su crvenoplavi krenuli u podoh na titulu pobedom i to na istom terenu.

Za razliku od prošle sezone, kadetska liga je dosta izmenjena, barem što se tiče timova koji se takmiče. Kikindski ŽAK, Borac, Roham i Kozara se i ove godine takmiče u istom rangu, dok su novajlije u ligi 2. Oktobar iz Kumana, Crvena Zvezda iz Ruskog Sela, Sloboda iz Novih Kozaraca i Jedinstvo iz Batantkog Karađorđeva.

Organizator lige je primenio isti sistem kao i prošlih sezona, tako da će se odigrati 14 utakmica u takozvanom "dvokružnom" sistemu. Prvo kolo je već odigrano, a planirano je da se preostalih 6 rundi jesenjeg dela odigra do sredine Oktobra meseca.

Posle pobede u Banatskom Karađorđevu, crveno plavi idu na još jedno gostovanje. Protivnik Borca u narendom kolu biće 2.Oktobar iz Kumana. Prvu utakmicu na svom terenu juniori Borca odigraće u subotu, 19.09.2020, a protivnik je komšijski Roham. U četvrtom kolu Borac će gostovati u Ruskom Selu, a posle toga na Lukarelo dolazi Kozara. U poslednja dva kola sledi nam gostovanje ŽAK-u i utakmica sa Slobodom kojom će se završiti jesenji deo sezone.


Mi čemo pratiti sva dešavanja vezana za naše juniorkse selekcije, a sve rezultate kao i tabelu lige možete pronaći pod sekcijom "Kadetska Liga"

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page