top of page

Juniori opravdali očekivanja

Juniorske selekcije aleksandrovačkog Borca opravdali su očekivanja i ostvarili priželjkivane rezultate u svojim takmičenjima ove jeseni. Velike kadrovske promene unutar kadetkse selekcije proteklog leta ostavile su traga na ekipu Nikole Delića ove jeseni pa je i učinak nešto skromniji za razliku od ranijih sezona kada su kadeti osvajali ligu ili pak završavali u samom vrhu, dok sa druge strane, mlađi pioniri pod komandom Milana Budisavljevića pravi su hit ovog takmičenja i trenutno jedina neporažena ekipa na tabeli posle 9 odigranih utakmice.

Skor od četiri pobede i pet remija doveo je izabranike Milana Budisavljevića na treću poziciju, odmah iza vršnjaka iz OFK Kikinde i Kozare iz Banatskog Velikog Sela. Derbi poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva za mlađe pionire odigran je na Lukarelu, a crveno-plavima je gostovala ekipa OFK Kikinde u utakmici koja je završena bez pobednika (1:1). Mnogi će reći da je propuštena šansa da se aleksandrovčani ozbiljno približe dvojcu na vrhu tabele, ali šansa svakako još postoji i na proleće nas očekuje još devet vrlo zanimljivih utakmica u kojima će aleksandrovčani tražiti svoj put ka samom vrhu tabele.

Kao što smo već rekli, kadeti jesu pretrpeli velike promene u samom timu prouzrokovane smenom generacija, ali su opet ostvarili rezultat vredan pažnje i pohvale. Obzirom da se kadetska selekcija takmiči u Područnoj fudbalskoj ligi sa timovima koji se u seniorskoj konkurenciji takmiče jedan ili dva ranga više, peta pozicija na tabeli i skor od 4 pobede, jedan remi i četiri poraza svakako jeste rezultat koji obećava pred nastavak sezone i prolećni deo takmičenja koji se očekuje krajem marta meseca naredne 2023. godine.


Pred nama je duga zimska pauza koja neće uticati na dalji rad i treninge juniorskih selekacija. Zimski raspored treninga sa tačnim satnicama i lokacijama biće uskoro objavljen, a do tada, malo predaha za podmladak crveno-plavih koji su svojim rezultatima ove jeseni to i zaslužili.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page