top of page

Juniori gostuju u Novom Bečeju

Kadeti FK Borca će u okviru 8. kola kadetske lige igrati u Novom Bečeju protiv ekipe Jedinstva. Fudbaleri iz Aleksandrova u prethodnih 7 utakmica uspeli su da osvoje 9 bodova, a u prethodnom kolu su bili blizu da osvoje sva tri boda protiv ekipe Budućnosti iz Srpske Crnje, ali je pad koncentracije rezultirao nesigurnost u redovima crveno-plavih i primljena 2 gola.

Fudbaleri Borca su prošle sezone 2 puta odmerili snage sa ekipom iz Novog Bečeja. U Novom Bečeju ekipa Jedinstva je savladala FK Borac rezultatom 3:1, dok se na Lukarelu Borac pošteno revanširao i deklasirao vršnjake iz Novog Beceja sa ubedljivih 3:0 u pionirskoj ligi.

Ove godine kadeti FK Borca ne beleže toliko dobre rezultate kao prošle godine, jer trener Nikola Delić ima dosta mladju ekipu u odnosu na vrsnjake iz drugih klubova koji se takmice sa momcima iz Aleksandrova. Fudbaleri Borca se nalaze na 6. poziciji sa istim brojem bodova kao i FK Budućnost i ovonedeljni rival Jedinstvo, sto znači da je ovo derbi kola. Nadamo se dobrom izdanju fudbalera sa Lukarela i da se u Aleksandrovo vrate sa sva tri osvojena boda.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page