top of page

Isti rivali, isto goleada

Aleksandrovčani su svoju pretposlednju utakmicu za ovu sezonu na svom terenu odigrali juče i pobedili ekipu ASK-a rezultatom 3:2. Dvostruki strelac bio je Gajinov a pored njega gol je postigao i Rašeta. Za Borac su juče nastupili: A. Puhar, Samolov, Aćamović, Toškov, Ivančević, Štikovac, Cobor, Zečević, Barbul, Gajinov i Rašeta. U igru su ulazili Bičanin, Popov, Mahalbašić, Vladetić i M. Puhar a na klupi su još bili Brakus i Lakatuš.

Još jedna utakmica sa mnogo golova je odigrana juče na Lukarelu ali ipak nešto manje u odnosu na jesenji duel ove dve ekipe. U prvom poluvremenu su crveno- plavi imali posed ali su gosti bili dosta konkretniji, pogodili su prečku, imali još nekoliko izglednih šansi, pre svega iz slobodnih udaraca ali je juče veoma raspoložen na golu bio Aleksandar Puhar. Aleksandrovčani su poveli krajem poluvremena kada je jednu kontru povukao Zečević i asistirao Gajinovu za 1:0 u korist Borca. Tim rezultatom se i otišlo na odmor. Već u uvodnim minutima domaćini su duplirali prednost posle lepo napada u kojem su učestvovali Ivančević, Rašeta i Gajinov a završilo se pogotkom Rašete. Sredinom drugog poluvremena gosti su smanjili zaostatak posle jedne sumnjive ofsajd situacije. Svega dva minuta kasnije prednost je opet povećana kada je posle udarca glavom Rašeta pogodio stativu a na odbijenu loptu natrčao Gajinov. Do kraja utakmice gosti su iskoristili penal, imali šanse za izjednačenje ali i domaćini da stave tačku na ovu utakmicu, međutim rezultat se ipak nije menjao.

Na kraju bitna pobeda za crveno- plave, ne toliko zbog pozicije na tabeli i bodova, već što je u njoj učestvovao veliki broj mlađih igrača. Gostima se zahvaljujemo na veoma fer i korektnoj igri i želimo im da do kraja prvenstva ostvare zacrtano. Hvala i publici što je i ove nedelje u velikom broju bodrila voljeni klub i na taj način po ko zna koji put pokazala da će biti uvek uz Borac, bez obzira na rezultate. U narednom kolu, seniorski tim je slobodan dok će kadetska selekcija igrati utakmicu za titulu u subotu u 10h a protivnik je OFK Begej iz Žitišta.

Fotografije sa jučerašnje utakmice možete pronaći u foto- galeriji ili ovde.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page