top of page

Gostovanje u Novom Miloševu

Updated: Aug 29, 2020

Predstojećeg fudbalskog vikenda fudbaleri Borca gostovaće u Novom Miloševu domaćoj Vojvodini u okviru 3. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin. Utakmica će se odigrati u nedelju i, kao i prošle nedelje, počeće u 17:00 a takođe će se odigrati bez prisustva publike.


Domaćini su ovu sezonu započeli bolje u odnosu na Aleksandrovčane, pogotovo kad se uzme u obzir da su u prva dva kola igrali u gostima, pa su tako prvo kolo tesno su izgubili 3:2 protiv 2. Oktobra a potom su u sledećem pobedili u Mihajlovu rezultatom 1:0. S druge strane, crveno- plavi su kao što je poznato doživeli dva poraza u uvodnim kolima, mada bi se moglo reći da su oba poraza bila nesretna. Što se tiče međusobnih duela, u poslednjih deset godina uglavnom je domaćin pobeđivao, bilo da se igralo u Novom Miloševu ili Aleksandrovu. Jedini bod iz Novog Miloševa, Borac je odneo u sezoni 2013/14 a i tada se na klupi Borca nalazio trenutni trener Đurić koji za ovu utakmicu može da računa na sve igrače osim na suspendovanog Grujića. Sve u svemu, tradicija jeste na strani Vojvodine, no to ne mora ništa da znači a glavni svedok je ekipa koja je u prva dva kola pobedila i Vojvodinu i Borac a to je ekipa 2. Oktobar. Prethodnih sezona nisu bili ni blizu osvajanja bodova protiv Aleksandrovčana a onda su u proteklom kolu posle preokreta odneli sva tri boda sa Lukarela.

Poučeni ovim iskustvom ali i željom da se nadigravaju sa svakom ekipom, Aleksandrovčani ovog vikenda putuju u Novo Miloševo da ostvare što bolji rezultat. Još jednom, utakmica počinje u 17:00 i odigraće se bez prisustva publike. Iskreno se nadamo da će se ovakva situacija uskoro promeniti jer fudbal bez publike nema smisla a to se pogotovo odnosi na utakmice crveno- plavih jer gde god da su igrali, 12. igrač odnosno navijači su uvek bili uz njih.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page