top of page

Goleada na Lukarelu

Danas su fudbaleri Borca odigrali šestu utakmicu na svom stadionu ove sezone i ugostili su ekipu Rusande iz Melenaca. Svesni da su im svi bodovi kod kuće veoma bitni i da je do sada previše bodova izgubljeno upravo kod kuće, crveno- plavi su maksimalno ozbiljno shvatili ovu utakmicu što se i videlo po rezultatu na kraju utakmice koji je glasio 7:0 u korist domaće ekipe.

Na današnjem meču za Borac su nastupili: S. Gajinov, Kovačević, Samolov, Bicok, Tomin, Grujić, Cobor, Kočiš, Bičanin, Ivančević i D. Gajinov. U igru su još ulazili Grbić, V. Zečević i Rakić. Po veoma lepom vremenu za igru, crveno- plavi su odigrali jednu veoma efikasnu utakmicu i ostvarili najubedljiviju pobedu ove sezone. Sve šanse koje su Aleksandrovčani stvarali su ovoga puta materijalizovali, što uglavnom nije bio slučaj ove ali i prethodnih sezona. Sa druge strane, imali su i gosti nekoliko šansa, najbolju na početku utakmice kada je stativa bila saveznik crveno- plavih. Posle te šanse postojao je samo jedan tim na terenu- prvo je Bičanin postigao efektivan pogodak u 17. minutu a potom već u 22. minutu domaćin je imao dva gola prednosti, strelac je bio Cobor. Na samom kraju poluvremena gol postiže i Grujić a već na otvaranju drugog poluvremena svoj drugi pogodak na utakmici postiže Bičanin. U narednih 20 minuta još dva pogotka za crveno-plave a strelci su bili Ivančević i Kočiš. U 75. minutu zbog povrede gostujući igrač napušta teren a adekvatna zamena ne ulazi u igru zbog povrede na zagrevanju. Do kraja utakmice Kočiš postiže još jedan pogodak za konačnih 7:0 u korist Borca.

Veoma dobra i odgovorna igra crveno- plavih u veoma bitnoj utakmici. Dve vezane pobede i značajno popravljen bodovni saldo kao i gol razlika. Sledi gostovanje u Kleku ekipi koja je nešto lošije startovala ali se potom trgla i vratila u borbu za opstanak u ligi. Nadamo se da će crveno-plavi ponoviti igru od danas i nastaviti lepu seriju započetu u prethodnom kolu.



ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page