top of page

FK Mladost (L) - FK Borac (A) 3:2

Još jednu zanimljivu utakmicu za gledanje je odigrao naš klub ali nažalost i ovaj put poraženi. Poput prošle utakmice, bili smo blizu i remiju i pobedi ali previše grešaka nam to nije dozvolilo.

Već u sam meč je naš tim sporo ušao, pa su to domaći igrači iskoristili i veoma rano poveli sa 1-0. Borac kao da tad tek počinje da igra i vrlo brzo preokreće rezultat u svoju korist. Oba pogotka smo postigli posle prekida, kod prvog gola za nas, Grbić je centrirao a najbolje se u gužvi snašao Bicok i postigao pogodak. Isti igrač je šutirao kod drugog gola a posle odbitka na loptu naleće Ćulafić i postiže pogodak za 2-1 u našu korist.

Do kraja poluvremena još jedna rezultatska klackalica, Mladost postiže brza dva gola pred sam kraj poluvremena, to je i konačan rezultat prvog poluvremena ali i cele utakmice. Domaći su uglavnom imali posed lopte i napadali su po bokovima mada su sva tri gola postigli identično, kroz sredinu su provukli loptu i napadač je izlazio jedan na jedan sa golmanom. U drugom poluvremenu je ritam opao sve do trenutka kada je sa klupe ušao Gajinov i pokrenuo naš tim.

Najveću šansu za nas je propustio Zečević kada je posle centaršuta Grbića pogodio stativu. Vredi napomenuti da nam je pred sam kraj meča poništen pogodak zbog navodnog faula Brakusa nad golmanom. Postoji video snimak na kom se vidi da kontakta nema ali glavni sudija je video drugačije.

Do kraja utakmice još par pokušaja naših fudbalera ali nijedan ozbiljan pa je meč završen pobedom domaćina.

Borac je i juče nesretno izgubio, činilo se da je zaslužio bar bod, kao i u prošlom kolu ali nova šansa da se osvoje tri boda biće već sledeće subote, kada gostujemo u Mokrinu.

Za Borac su igrali: Tomić, Kovačević, Toškov, Brakus, Bicok, Zečević, Cucić (Gajinov), Grujić (Bošnjak), Novak, Grbić i Ćulafić (Živković). Na klupi su još bili: Popov, V. Medić, Rakić i M. Medić.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page