top of page

FK Mladost (BD) - FK Borac (A) 1:0

Updated: Aug 17, 2020

Fudbaleri Borca otvorili su sezonu porazom minimalnim rezultatom 1:0. Trener Đurić odlučio se da u postavu uvrsti sledećih 11 igrača: Gajinov, Tomin,V. Zečević, Kovačević, Samolov, Bičanin, Stanojević, Grbić, Cucić, Grujić, Toškov, dok su na klupi bili još S. Zečević, V. Medić, M. Medić, Kovanov, Puhar i Rakić. Utakmica odigrana bez prisustva publike po sunčanom vremenu.

U prvih 15 minuta klasično odmeravanje snaga gde se obe ekipe ne snalaze pred golom protivnika. Najbolju priliku za goste u prvom poluvremenu nije iskoristio Toškov koji je bio kratak prilikom jednog ubačaja pred gol domaćih. Nizale su se šanse na obe strane, a domaći su imali 2 stopostotne, ali je odbrana uz pomoć izvanrednog Gajinova uspela da otkloni opasnost.

U drugom poluvremenu se trener Đurić odlučuje na nešto defanzivniju igru, gde su crveno-plavi prepustili posed domaćinu, što je imalo velikog efekta, jer su crveno- plavi uspeli da kreiraju dva kontranapada ali je Toškov bio nešto lošiji u završnici. Domaćini su takođe pretili po gol Gajinova, ali je on izvanrednim intervencijama uspevao da sačuva gol crveno-plavih.

Čekao se poslednji zvižduk, kraj se približavao i izgledalo je da su obe ekipe bile zadovoljne egalom što bi možda bilo i najpravednije, ali su domaći uz dosta sreće posle nekoliko pokušaja uspeli da uguraju loptu u gol i tako savladaju Gajinova koji ovaj put nije mogao da pomogne svojoj ekipi.

Crveno- plavi su odigrali solidnu utakmicu i nema se šta zameriti igračima sa Lukarela. Pokazali su karakter, borbenost i želju, ali jednostavno nisu imali sreće i dovoljno koncentracije na kraju meča.

Domaćinima se zahvaljujemo na lepom gostoprimstvu i fer-plej igri I želimo im puno sreće u nastavku takmičenja.

Sledeće nedelje Aleksandrovčani dočekuju ekipu 2. Oktobra iz Kumana koja je slavila u lokalnom derbiju rezultatom 3:2 protiv Vojvodine iz Novog Miloševa. Kao i protiv Mladosti, FK Borac će na svojoj zvaničnoj stranici prenositi uživo sva dešavanja sa tog meča.


Fotografije sa utakmice možete pogledati ovde ili u Fotogaleriji.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page