FK Borac (A) - FK Vojvodina 1:0

FK Borac je u okviru 11. kola ugostio ekipu Vojvodine iz Novog Miloševa i minimalnim rezultatom slavio na Lukarelu u rovovskoj borbi tokom čitave utakmice.Ovo je treća vezana pobeda crvenoplavih koji se polako pomeraju sa donjeg dela tabele ka željenoj sredini.

U prvih 15 minuta klasično odmeravanje snaga sa nekoliko polušansi na obe strane. U 22. minutu dubinsku loptu u kaznenom prostoru gostiju za Ćulafića kojeg je nepropisno zaustavio defanzivac Popov, a glavni sudija bez dileme pokazuje na belu tačku. Siguran izvodjač bio je Grbić i dovodi Borac do prednosti od 1:0. Dosta tenzije i čvrstih startova, gde je glavni sudija imao puno posla.

U drugom poluvremenu dosta šansi sa obe strane. Pokušavao je Bicok dubinskim loptama da pronadje brzonogog Bošnjaka i Grujića, ponekad je i direktno pokušavao da ugrozi gol gostiju, ali je golman Vojvodine bio na visini zadatka. Sa druge strane Bicok i Zečević su imali dosta posla, ali su uz pomoć Toškova i kapitena Kovačevića otklonili svaku opasnost po golu Popova.

Ništa nije menjao trener domaćih sve do 87. minuta kada je u igru uveo Vladimira Medića i Barbula, a tri minuta kasnije Živkovića. Od šansi u drugom poluvremenu za domaće možemo izdvojiti solo prodor i šut Kovačevića, potom Grujića i Grbića. Ostaje dilema da li je bio penal za domaće kada je igrač gostiju igrao rukom, ali glavni sudija je samo odmahnuo rukom. U 90. minutu Medić je presekao pas i pokušao da šutem sa 15 metara ugrozi gol gostiju ali je bio izblokiran.

Poslednju šansu gostiju videli smo u 92. minutu kada su svi videli gol ali je Popov sjajno intervenisao i ostao nesavladan drugu utakmicu za redom. 3. vezana pobeda za crveno-plave i pomak ka sredini tabele.

Vredi istaći da su oba tima utakmicu završila sa igračem manje. U 57. minutu igrač Vojvodine, Bojan Terzin, sprečio je idealnu priliku za domaćina i zaslužio direktno isključenje, a nešto kasnije i igrač domaćih, Nenad Ćulafić je morao put svlačionice zbgo drugog žutog kartona.

Sasvim sigurno se neće zaustaviti na ovome i pokušaće da osvoje nove bodove već u nedelju protiv Lehela. Hvala navijačima na podršci. Nadamo se da podrška neće izostati ni u nedečju protiv ekipe Lehela, starog dužnika iz prošle sezone.


Fotografije sa današnje utakmice možete pogledati ovde

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo