top of page

FK Borac (A) - FK Roham 3:1 (kadeti)

Kadeti FK Borca ugostili su komšije iz Nove Crnje, ekipu Rohama i savladali ih rezultatom 3:1 pred oko 20 gledalaca u prvom kolu kadetske lige. Nije sve najbolje funkcionisalo u prvom poluvremenu pa su gosti već na samom startu, tačnije u 2. minutu poveli sa 0:1.

Bledo izdanje izabranika Nikole Delića u prvom poluvremenu, bez prave šanse i ideje da se dođe do gola gostiju, pa se na odmor odlazi rezultatom u korist ekipe Rohama. Delić je pokušao da prodrma našu ekipu izmenama na samom početku drugog poluvremena.

Gosti su imali još jednu stopostotnu šansu ali je naš golman Puhar sjajno intervenisao. Posle nekoliko dobrih centaršuteva koji su pretili, gosti se odlučuju da prepuste posed lopte ekipi Borca i igraju na kontre.

Naši su opkolili gol gostiju i inicijativa se isplatila, pa naši preokreću i stižu do 3:1. Mogao je rezultat biti ubedljiviji, ali su naši napadači bili za malo neprecizni. Solidno izdanje naših momaka, koji izrastaju u dobre momke i prave fudbalere.

Ne moramo da budemo uplašeni za našu budućnost, jer su Borčevi kadeti pokazali da su dostojni da jednog dana zaigraju u A timu našeg kluba. Ekipi Rohama želimo da se zahvalimo na fer i korektnoj igri i puno sreće u nastavku prvenstva, a našim momcima da nastave naporno da treniraju i beleže sjajne rezultate.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page