top of page

FK Borac (A) - FK C. Zvezda (RS) 2:3

Updated: Apr 3, 2023

FK Borac Aleksandrovo je u okviru drugog kola područne lige Zrenjanin ugostio ekipu Crvene Zvezde iz Ruskog Sela. Utakmica odigrana pred oko 100 navijača po toplom vremenu.

U prvih 15 minuta utakmice videli smo klasično odmeravanje ekipa. Gosti su poveli iz prekida kada je igrač gostiju bio najviši u skoku u našem kaznenom prostoru, uprkos sjajnoj reakciji Tomića, neko iz odbitka loptu plasirao u nebranjenu mrežu naše ekipe.

Pokušali smo da uzvratimo istom merom- iz prekida, kada je novajlija Bicok uputio oštar centaršut u peterac gostiju gde se Brakus nije najbolje snašao i lopta odlazi pored gola. Kako to često biva u fudbalu, posle propuštene šanse sledi i kazna. Uprkos opsadi protivničkog gola usledio je hladan tuš za 0:2 i sa tim rezultatom se odlazi na odmor. U drugo poluvreme ekipa sa Lukarela ulazi mnogo agresivnije i borbenije. Nakon centaršuta Bicoka, Brakus se sjajno snalazi i smanjuje na 1:2.

Pretili su naši i preuzeli potpunu inicijativu koja se isplatila sredinom drugog poluvremena kada je Ćulafić loptu glavom sproveo u mrežu za delirijum sa tribina. Atmosfera sa tribina ponela je našu mladu i neiskusnu ekipu, želeli smo do trećeg gola i celog plena, ali su gosti nakon primljenog gola sa centra krenuli u napad i postigli gol za 2:3. Pokušavao je Zečević da unese živosti u ekipu.Najpre je ušao Gajinov koji je probijao po boku, ali su njegovi napadi bili neuspešni.

Tomić je imao 2 sjajne intervencije kada su protivnički napadači izlazili oči u oči sa njim, ali je on sve pokušaje ukrotio i tako dao tračak nade da možemo.makar do boda. Poslednju veliku šansu nije iskoristio Brakus kada je rezervista Vladimir Medić uputio sjajan centaršut a ovaj šutirao glavom, ali nažalost pogadja stativu.Čestitke ekipi Crvene Zvezde na pobedi koja, moglo bi se reći, nije nezaslužena. Pokazali su da su ovogodišnji favoriti za sam vrgh tabele.

Čestitke i našim momcima koji su se borili, stvarali šanse uprkos zaostatku od 2 gola, ali ispostavilo se da nismo imali sreće . Na kraju, želimo da se zahvalimo navijačima koji su nas bodrili i verovali u nas. Sledeće nedelje gostujemo starom znancu- ekipi Mladosti iz Lukićeva.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page