Dve vezane pobede kadeta za vrh tabele

Kadeti Aleksandrovačkog Borca vezali su dve vrlo bitne pobede u proteklih nedelju dana i samim tim se domogli vrha tabele gde im društvo prave samo Kikindski klubovi. „Zlatne koke“ su opravdale ulogu favorita proteklog četvrtka kada su rutinski savladali goste iz Srpskog Itebeja, dok su proteklog vikenda slavili na gostovanju u Bočaru rezultatom 3:2.

Da se radi o velikom potencijalu i jednoj o najperspektivnijih generacija koje su nastupale za crvenoplave, ne svedoče samo rezultati koji su iz godine u godinu sve bolji, već i ponašanje Delićevih pulena kako na terenu tako i van njega. Kadeti vrlo često treniraju sa prvotimcima, a zavisno od situacije, odnosno protivnika, povremeno neki i dobijaju šansu da se dokažu u A timu. Netreba zaboraviti da je ekipa dosta izgubila smenom generacije koja se dogodila pred početak ove sezone. Okosnica tima je i dalje prisutna, dok se za preostala mesta svakodnevno nadmeću mahom mlađi kadeti i ovoj selekciji tek priključeni igrači.

Posle dve vezane pobede, kadeti Borca se nalaze na trećoj pozicija sa 9 osvojenih bodova, koliko imaju i ŽAK, odnosno Kikinda 1909. Kozara, Jedinstvo iz Novog Bečeja i Crnjanska Budućnost sakupili su po 6 bodova, dok su 1. Oktobar, Roham i Jedinstvo iz Bočara i dalje bez bodova.

Naredne subote, kadeti Borca dočekuju vršnjake Kikinde 1909, što je ujedno i derbi kola. Pobedom bi se popeli na sam vrh tabele kadetske lige, zato je podrška sa tribina i više nego potrebna.

Više o kadetskoj ligi možete pronaći ovde

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo