top of page

Dve utakmice juniora za vikend na Lukarelu

Novi fudbalski vikend je pred nama, očekuje nas opštinski derbi u Novoj Crnji gde će seniori pokušati da novom pobedom nastave svoju borbu za sam vrh tabele, ali to neće ipak biti jedina fudbalska utakmica koju će navijači Borca moći da gledaju ovog vikenda pošto će i na Lukarelu biti vrlo uzbudljivo. Svoje prvenstvene utakmice na Lukarelu odigraće mlađi pioniri i kadeti.

Prvi na teren će mlađi pioniri koji će dočekati ekipu 2. Oktobar iz Kumana. Posle velike pobede na gostovanju u Kikindi i trenutno druge pozicije na tabeli, izabranici Milana Budisavljevića imaju šansu da stignu do nove pobede protiv trenutno osmoplasirane ekipe iz Kumana. Utakmica će se odigrati u subotu 24.09. sa početkom od 10 časova.


Dan kasnije, u istom terminu, svoju prvenstvenu utakmicu igraju i kadeti, a za protivnika imaju trenutno poslednjeplasiranu ekipu Poleta iz Nakova. Iako su i crveno-plavi imali nešto lošiji start prvenstva, a pored toga imali su i peh da nisu svi kadeti imali prava nastupa u pojedinim utakmicama zbog raznih problema i propusta, izabranici Nikole Delića se trenutno nalaze na sredini tabele i pobeda u narednom duelu bi im širom otvorila put ka vrhu tabele gde se nalaze sa sada maksimalni Vojvodina iz Novog Miloševa, Kozara i Sloboda.

Kao što smo već rekli, utakmica kadeta odigraće se u nedelju 25.09, sa početkom od 10 časova.


Dosta fudbala u vikendu pred nama za navijače Borca. Podrška je naravno neophodna na svim utakmicama i zato pozivamo sve navijače da nam pomognu da ovog vikenda zajedno upišemo maksimalnih devet bodova.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page