top of page

Drugi uzastopni remi kod kuće

Crveno- plavi su u 11. kolu PFL Zrenjanin dočekali na svom terenu u Aleksandrovu ekipu Potisja iz Knićanina a rezultat te utakmice je bio 1:1. Dobra igra iz prethodnog kola se nije prenela i na ovu utakmicu ali je bar niz osvajanja bodova nastavljen i nadamo se da će potrajati. Za ekipu Borca su nastupili S. Gajinov, Kovačević, Samolov, Rašeta, Toškov, Ivančević, Grujić, Bičanin, Cobor, Grbić i Kočiš dok su na klupi bili Kovanov, S. Zečević, Rakić, D. Gajinov i Puhar.

Utakmica odigrana po idealnim uslovima za igru, domaća ekipa je ušla u utakmicu ofanzivno, sa namerom da osvoji sva 3 boda dok je gostujući sastav želeo da iz ovog meča izađe neporažen što im je na kraju i pošlo za rukom. U prvom poluvremenu su se ređale šanse pred golom gostiju ali lopta nije htela u gol. Razlozi za to su dobre odbrane gostujućeg golmana ali mnogo više nonšalantnost i odsustvo koncentracije domaćih igrača. Kazna za to je stigla u finišu poluvremena kada je kapiten gostiju postigao prelep pogodak iz slobodnog udarca. Pogotku je prethodio navodni faul Rašete iako je svima sem sudije bilo jasno da kontakta nije bilo i da se gostujući fudbaler teatralno bacio. U drugom poluvremenu crveno-plavi kreću još jače i posle par promašenih šansi, Bičanin uspeva da postigne pogodak sa 16 metara. Crveno-plavi nastavljaju sa napadima dok gosti u drugom poluvremenu nisu imali ozbiljnu priliku. Borac je najbolju šansu da preokrene rezultat imao sredinom drugom poluvremena kada je Rašeta, posle centaršuta sa leve strane, udarcem glavom pogodio stativu a odbijenu loptu je Kočiš poslao preko gola. Utakmicu je obeležio i velik broj žutih kartona ali i nekoliko sudijskih grešaka na obe strane, tako da što se toga tiče nijedna ekipa nije previše oštećena.

Borac je u ovu utakmicu ušao bez nekolicine igrača koji su zbog suspenzija ili privatnih obaveza bili sprečeni da nastupe, no to nije alibi za neostvaren željeni rezultat. Konačnim rezultatom su mnogo zadovoljniji bili gosti na kraju kojima je ovo prvi bod osvojen na strani. Želimo im sreće u nastavku prvenstva. Ekipa Borac će narednu utakmicu odigrati u subotu 17.10.2020. u Lukićevu gde će ih dočekati ekipa Mladosti.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page