top of page

Domaćini uglavnom sigurni

U 13. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin postignut je 31 pogodak a pretežno su bili uspešniji domaćini, odnosno na samo dve utakmice su bodove odneli gosti, u Farkaždinu je Mladost(L) remizirala 1:1 dok je Crvena Zvezda pobedila u Aleksandrovu rezultatom 2:1 u svoju korist. Izveštaj sa te utakmice možete pročitati ovde.

U Nakovu je domaći Polet slavio protiv Potisja pogotcima Pašića i Šćepanovića. Ekipa Potisja se grčevito branila ali nije uspela da izbegne poraz. U Despotovcu je Mladost deklasirala OFK Klek rezultatom 7:1. Pobednik je bio već poznat na poluvremenu kada su domaćini vodili sa 5:0 a vredno pomena je i da gosti nisu realizovali penal u svoju korist. Jednak broj golova kao u Despotovcu viđen je i u Novom Miloševu ali ovoga puta svi pogotci su bili u mreži gostiju iz Mužlje.

U subotu je Delija na svom terenu savladala MSK rezultatom 2:1 a isti rezultat je bio i u komšijskom derbiju odigranom u Kumanima, 2. Oktobar je savladao Rusandu iz Melenaca. U Jaši Tomić je odigrana jedna tvrda utakmica a domaći tim je sredinom prvog poluvremena realizovao jedanaesterac i potom tu prednost znalački čuvao do kraja utakmice.

Naredno kolo igra se za vikend a zanimljive utakmice će se odigrati u Lukićevu gde gostuje drugoplasirana ekipa Poleta, zatim u Melencima gde će igrati Rusanda i Vojvodina(NM) ali i u Bašaidu gde gostuje ekipa Radničkog. Trenutni poredak na tabeli se nije menjao na samom vrhu kao i na začelju ali je bilo promena na sredini tabele, Mladost(L) je zauzela 5. poziciju a Vojvodina(NM) i Delija su pretekli Borac ispod kojeg su sada samo OFK Klek sa 9 bodova, Tamiš sa 5 i poslednjeplasirani Lehel sa osvojenim bodom koji će u narednom kolu ugostiti upravo ekipu Borca.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page