top of page

Desetka na Lukarelu

Dosta dugo aleksandrovački Borac nije savladao neki tim tako rezultatski ubedljivo kao što je danas savladan Radnički iz Sutjeske, rezultatom 10:0. I ako je bilo jasno da je protivnik u velikim problemima, a dovoljan dokaz svakako je učinak u ovoj sezoni ekipe iz Sutjeske, verovatno je i sve iznenadilo da su gosti doputovali sa samo osam igrača i odlučili da odigraju svih 90 minuta, što je za svaku pohvalu jer je pre svega ispoštovana publika na Lukarelu koja je došla da isprati ovaj susret, ma kakav on bio, do samoga kraja.

O samoj utakimi ne vredi mnogo ni pričati. Igralo se uglavnom isped gola gostiju a golovi su padali kao na traci. Već u četrvtom minutu Ivančević je pogodio mrežu gostiju za 1:0. Par minuta kasnije Grujić postiže svoj osmi pogodak ove sezone, drugi na ovom meču, za 2:0. Posle 15 minuta domaćin je već vodio sa 3:0, strelac Tomin, a do kraja poluvremena još jedan pogodak u mreži gostiju, ponovo je strelac Ivančević.

U nastavku utakmice šansu dobijaju i mlađi prvotimci Borca, Strahinja Zečević, Mile Lakatuš, Saša Rakić i Petar Štikovac, skoro svi je koriste na najbolji način, a prvi je pogodak postigao Štikovac u 47. minutu. Šesti pogodak na današnoj utakmici postigao je Vukmirović, a sedmi Zečević na isteku 50. minuta. Samolov je samo nekoliko minuta kasnije povisio prednost svog tima na 8:0.

Do kraja utakmice još dva pogodka za domaći tim, a precizni su bili Rakić u 67. minutu i danas najbolji pojedinac u redovima crveno plavih, Slavko Tomin, u 84. minutu za konačnih 10:0.

Svakako uvedljiva pobeda crveno-plavih, ali što je još bitnije, overena tri boda u borbi za opstanak koja postaje sve zanimljvija pošto iz kola u kolo sve veći broj timova priključuje ekipama sa samog dna tabele.

U narednom kolu teško gostovanje aleksandrovčana u Nakovu gde će odigrati utakmicu protiv lidera na tabeli, ekipe Poleta.



ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page