Delić ponovo na klupi Borca, Zečević prvi asistent.

Po šesti put u svojoj trenerskoj karijeri, Nikola Delić će voditi crveno-plave sa klupe kao šef stručnog štaba, odlučeno je na sastanku uprave klupa proteklog vikenda. Prvi pomoćnik Deliću u narednoj sezoni biće nekadašnji fudbaler Borca, Vladimir Zečević, dok imena i uloge ostalih pomoćnika još uvek nisu poznata.Nikola Delić na upoznavanju sa prvotimcima

Pred novim stručnim štabom postavljeni su jasni i realni ciljevi. Prvi i najvažniji cilj u predstojećoj sezoni jeste da se izbori opstanak u Područnoj ligi Zrenjanin, odnosno da se izbegna neugodna situacija kao nekih prethodnih sezona kada se Borac "vadio" na zenitu sezone.


Drugi cilj jeste afirmacija i rad sa mlađim prvotivcima, odnosno generacijama koje dolaze i koje popunjavaju igrački kadar crveno-plavih. Ranijih godina pojedini mlađi prvotimci dobijali su malu minutažu, a kako nisu uspeli da se dokažu i izbore za svoje mesto u timu, mnogi su odustajali od A tima i vraćali se u kadetsku selekciju, dok su pojedini svoju šansu tražili i u klubovima iz Regiona. Upravo je to jedan od prioriteta uprave aleksandrovačkog kluba, ali i Nikole Delića, koji je do ove sezone sa dosta uspeha vodio juniorske selekcija Borca, tako da je upoznat sa mlađim igračima, njihovim mogućnostima ali i samim radom i zalaganjem.


Nikolu Delića mnogi na Lukarelu pamte samo po dobrom. Sa Borcem je u nekoliko navrata osvajao MFL Kikinda-Žitište, kao i jednom regionalno kup takmičenje. Najveći uspeh napravio je osvajanjem lige u sezoni 2009/10, kada je sa podmlađenom ekipom ostavio iza sebe izuzetno jaku Vojvodinu iz Bašaida i Napredak iz Česterega. Pored Borca, Delić je kao trener vodio i Crvenu Zvezdu iz Vojvoda Stepe sa kojom je osvojio jesenji deo prvenstva u PFL Zrenjanin, dok je kao trener golaman radio i u Zrenjaninskom Banatu, odnosno Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva. Kao što smo već rekli, prethodnih sezona radio je sa juniorima FK Borac.


Postoji jedan zanimljiv podatak, neko bi rekao i svojevrstan rekord, koji kaže da Nikola Delić, za svih gotovo 20 godina svoje trenerske karijeje nikada nije ispadao iz lige sa ekipom koju je vodio. Nadamo da će se ova tradicija nastaviti i ovoga puta.


Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo