Danas nam je divan dan!

Jedan od najlepših dana u godine svakom pojedincu jeste sigurno rođendan. Mnogima je ovaj dan posebno drag. Mnogi ga proslavljaju sa prijateljima, neki skromnije sa porodicom, a ima i onih koje taj dan skrivaju od drugih, upravo iz ovih ali i mnogih drugih razloga, tim koji vodi sajt FK Borac Aleksandrovo pokreće akciju zajedničkog čestitanja i obeležavanja rodjendana svih trenutnih igrača i članova celokupnog tima crveno-plavih.


Prvi među slavljenicima jeste velika nada Aleksandrovačkog fudbala, mlađani Miloš Puhar.

Svoje prve fudbalske korake Miloš je napravio na Lukarelu. Počeo je u najmlađim kategorijama i prošao celu školu fudbala sve do omladinskog pogona gde je sa dosta uspeha nastupao u sezonama iza nas. Bio je nezamenjiv šraf u odbrani one sjajne generacije koju je predvodio Nikola Delić, a koja je završila kao vice-šampion regionalne kadetske lige.

Miloš je u juniorkim selekcijama najčešće nastupao na poziciji centralnog beka, odnosno štopera. Po potrebi, nastupao je i na drugim pozicijma, a dobro se snalazio i po bokup sa većim fokusom na defanzivu. Zbog izuzetno jake konkurencije na Puharevim prirodnim pozicijama, još uvek nije jasno definisano na kojoj će poziciji nastupati za seniorki tim crveno-plavih.

Puhar je u seniorskom pogono već najmanje pola godine, ali za to vreme nije uspeo da zabeleži ni jedan zvanični nastup za Aleksandrovčane, te je najviše vremena proveo igrajući za druge kategorije gde je skupljao neophodnu minutažu.

Vreme je na strani mladog Puhara. Danas je tek napunio 17 godina, i sigurno je da će i prvi zvanični nastup za seniore ubrzo uslediti.

Miloše, srećan rođendan, želimo ti sve najlepše!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo