top of page

Crveno-plavi u polufinalu

Jučerašnjom pobedom nad ekipom Ekometal iz Zrenjanina, prvotimci Borca plasirali su se u polufinale zimskog turnira u malom fudbalu koji se i ove godine održava u Srpskoj Crnji. Ovo je ogroman uspeh imajući u vidu činjenicu da su fudbaleri Borca druga najmlađa ekipa koja je učestvovala na turniru, samim tim i najprijatnije iznenađenje na samom takmičenju.

Foto\FB page MZ Aleksandrovo

Polufinalna utakmica igra se već večeras od 20 časova a protivnik aleksandrovčanima je domaća ekipa Dupla-Šansa-Magnifico, možda i jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira jer imaju pojedine igrače koji igraju fudbal na profesionalnom nivou. Ipak, i pored činjenice da će igrati protiv vrlo ozbiljnog protivnika i jednog od favorita za naslov osvajača turnira, aleksandrovčani nemaju šta da izgube i nadaju se povoljnom rezultatu i plasamanu u finale turnira, što će svakako biti bez ikakve sumnje, ogroman uspeh.

Jučerašnja utakmica protiv Ekometala bila je dobar pokazatelj koliko je ovim momcima podrška sa tribina neophodna kako bi se ostvario dobar rezultat.

Ovom prilikom pozivamo sve navijače FK Borac Aleksandrovo da u što većem broju prisustvuju polufinalnoj utakmici i pomognu crveno-plavima da se plasiraju u veliko finale.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page